AWM Network

Danske AWM Network er blevet opkøbt af kapitalfonden Egeria og Leads.io som et led i deres vision om at blive verdens største inden for leadgenerering.

Del

Valby, 5. oktober 2021 – Kapitalfonden Egeria og Social Blue - et hurtigt voksende, teknologidrevet leadgenereringsbureau fra Holland - har annonceret opkøbet af danske AWM Network, samt lanceringen af det nye gruppeselskab - Leads.io. Den nye gruppe har som mål at blive global leder inden for leadgenerering. Leads.io tilbyder en bedre måde at erhverve nye leads af høj kvalitet, og både Social Blue og det nyerhvervede selskab i Danmark, AWM Network, vil blive en del af Leads.io.

AWM Network har bygget en unik kombination af digitale brands og egenudviklede teknologier til at generere leads af høj kvalitet til sine kunder, gennem eksempelvis søgemaskinen Googles organiske resultater. Leads.io vil investere betydeligt i at ekspandere disse brands til nye markeder, ligesom teamet vil blive udvidet.

CEO Tim Roemer udtaler: “I dag tager vi et stort skridt ved at præsentere vores Leads.io gruppe samt opkøbet af AWM Network. Dette er det første resultat af vores succesfulde samarbejde med Egeria, og vi glæder os til at integrere det talentfulde team fra AWM Network. Med AWM Network og Social Blue har vi en unik sammensætning af betalte og organiske pay-for-results-only leadgenereringsværktøjer, inklusiv de stærke brands GreenMatch og Market-Inspector. Vores mål er at ekspandere vores Leads.io gruppe de kommende år med en fokuseret buy and build strategi.”

CEO Mark Thorsen, AWM Network udtaler: “Jeg har lært Leads.io og Egeria godt at kende gennem hele processen frem til handlen. Jeg stoler på, at de vil tage sig godt af teamet, tilføre værdi til kunderne og investere betydeligt i vækst - både horisontalt og vertikalt. Synergierne er åbenlyse, og jeg er sikker på, at de vil gøre AWM til en endnu mere fantastisk virksomhed end den er i dag samtidig med at det vil være sjovt. Det er ren win-win for alle involverede.

Personligt vil jeg nu fokusere på at køre min Fintech virksomhed, www.lånio.dk, og begynde at investere i virksomheder, der kan nyde godt af mit teams ekspertise i at drive internetforretning herunder teknologiudvikling, dataanalyse, digitale medier og global performance marketing.”

Information om AWM Network

AWM Network
AWM NetworkOm Leads.io

Leads.io er en teknologidreven gruppe af leadgenereringsspecialister som tilbyder en skalerbar kilde af leads til klienter indenfor en bred vifte af markeder ved at bruge in-house teknologi og kreative teams. De er specialiserede i at generere leads af høj kvalitet igennem en række online marketingkanaler såsom Google, Facebook, Instagram, Messenger, native og display. Leads.io betjener over 1000 klienter og har kontorer i Holland, Canada, Australien, Singapore, Frankrig, Tyskland, Sverige, Danmark og Storbritannien.

Om AWM Network

AWM Network er en prisvindende Customers as a Service (CaaS) Platform. Virksomheden har opnået høj vækst, uden ekstern kapital, ved at benytte sig af egenudviklede teknologier, multichannel marketing og dataanalyse til at generere kunder til sine partnere til en fast pris per lead eller salg. AWM Network har etableret stærke digitale brands på tværs af Europa, herunder www.greenmatch.co.uk og www.market-inspector.co.uk inden for leadgenerering samt www.lånio.dk og www.mikonomi.dk gennem sin Fintech-afdeling. Alle brands indenfor leadgenerering er blevet solgt til Leads.io, mens Fintech-afdelingen er blevet udspaltet og forbliver under ledelse af Mark Thorsen og hans team.

Følg pressemeddelelser fra AWM Network

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.