Freja Ejendomme

Freja Ejendomme sætter ni nye ejendomme til salg - seks ved Flyvestation Skrydstrup

Del
Statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, sætter i dag ni nye ejendomme på markedet. Udover to ejendomme på Sjælland og en ved den jyske vestkyst, kommer de første seks ejendomme ved Flyvestation Skrydstrup nu til salg
LADEGÅRDVEJ_22_VOJENS Billedkreditering: Esoft
LADEGÅRDVEJ_22_VOJENS Billedkreditering: Esoft

I dag har Freja Ejendomme sat de første seks ejendomme ved Flyvestation Skrydstrup på markedet. Ejendommene er en del af de i alt 117 ejendomme, som på grund af ankomsten af de nye F-35 kampfly til Flyvestation Skrydstrup har mulighed for enten at søge kontant kompensation, få lavet støjisolerende tiltag eller lade ejendommen frivilligt blive opkøbt af den danske stat. De seks ejendomme Freja Ejendomme i dag sætter til salg, stammer fra netop denne ordning.

”Vi har haft et godt og tæt samarbejde med Freja Ejendomme om overdragelse og videre drift af de første ejendomme i Skrydstrup og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde” siger Christian Walter, chef for Ejendomssektion, Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

”Salget af disse boliger er en opgave vi går til med stor ydmyghed, og det vil ske med åbenhed overfor beboerne i området, i tæt dialog med Haderslev Kommune og i samarbejde med de lokale mæglere der forestår salget” siger Christina Jørgensen, adm. direktør i Freja Ejendomme.

Udover det tætte samarbejde med Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, har Freja Ejendomme løbende været i dialog med Haderslev Kommune om den forestående salgsproces i området.

”Vi har haft en rigtig god dialog med Freja Ejendomme og glæder os over, at de har lagt opgaven ud til tre lokale ejendomsmæglere. Vi er klar over, at det er en kompleks opgave, og derfor har vi i byrådet særligt fokus på området for at sikre, at det også er et godt sted at bo i fremtiden. Samtidig tror vi på, at det stærke lokalsamfund omkring Skrydstrup vil være med til at tiltrække nye beboere.” siger H. P. Geil (V), borgmester i Haderslev Kommune.

Hesteejendom på Sjælland og bolig ved Vestkysten

Udover de seks ejendomme ved Flyvestation Skrydstrup sætter Freja Ejendomme i dag også tre andre ejendomme på markedet. På Sjælland er der tale om en landejendom ved Gørløse, som udover privatbolig har fem driftsbygninger. Ejendommen har en central beliggenhed i Nordsjælland og er ideel for den selvstændige erhvervsdrivende. Ejendommen kommer fra Naturstyrelsen.

Tæt ved Køge kan man nu købe en større hesteejendom, hvor man udover privatbolig får hestestalde, ridebane og et større udendørsareal til ridning. Ejendommen kommer fra Banedanmark.

Endelig sætter Freja Ejendomme i dag en ejendom til salg i landsbyen Lønborg, vest for Tarm ved den jyske vestkyst. Ejendommen ligger midt i smuk natur og med udsigt over Skjern Å. Denne ejendom kommer fra Naturstyrelsen.

De ni nye ejendomme til salg:

Humlevej 2, 6500 Vojens

Humlevej 6, 6500 Vojens

Ladegårdvej 22, 6500 Vojens

Knagsledvej 22, 6500 Vojens

Jernhytvej 65, 6500 Vojens

P. Grejsens Vej 1, 6500 Vojens

Bakkevej 7, 6880 Tarm

Salbyvej 180, 4600 Køge

Hovedvejen 56, 3330 Gørløse

De 9 nye ejendomme annonceres på www.freja.biz i dag.

Kontakter

Martin Særmark-Thomsen, journalist, Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, +45 5084 9223, FES-LE07@mil.dk)


Joan Løgstrup, kommunikationskonsulent, Haderslev Kommune, +45 7434 0013, jjoh@haderslev.dk


Ved henvendelser vedrørende F-35 kompensationsordning, støjberegninger mv., kontakt Martin Særmark-Thomsen.


Ved henvendelser vedrørende salg af ejendomme, kontakt Thomas Endelt Andersen, Freja Ejendomme.

Billeder

LADEGÅRDVEJ_22_VOJENS Billedkreditering: Esoft
LADEGÅRDVEJ_22_VOJENS Billedkreditering: Esoft
Download
SALBYVEJ_180_KØGE Billedkreditering: Esoft
SALBYVEJ_180_KØGE Billedkreditering: Esoft
Download
HOVEDVEJEN_56_GØRLØSE Billedkreditering: Esoft
HOVEDVEJEN_56_GØRLØSE Billedkreditering: Esoft
Download
BAKKEVEJ_7_TARM Billedkreditering: Esoft
BAKKEVEJ_7_TARM Billedkreditering: Esoft
Download

Information om Freja Ejendomme

Freja Ejendomme
Freja Ejendomme
Gl. Kongevej 60
1850 Frederiksberg C

http://www.frejaejendomme.dk

Fakta om Freja Ejendomme:

Freja Ejendomme udvikler og sælger statens og regionernes ejendomme. Vores portefølje består af meget forskellige ejendomme fordelt på land og by over hele Danmark - bl.a. fængsler, fredede byhuse, sygehuse, kaserner og større udviklingsarealer. Vi belyser og udvikler ejendomme med fokus på at finde ny anvendelse til glæde for både fremtidige brugere og det omkringliggende lokalmiljø. Freja Ejendomme A/S er et aktieselskab ejet af den danske stat. Derfor betaler vi hvert år et udbytte tilbage til staten.

Følg pressemeddelelser fra Freja Ejendomme

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Freja Ejendomme

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye