Tom Espensen ny seniorkommunikationsrådgiver hos Grønbech PR og kommunikation

Del
Grønbech PR og kommunikation styrker sine kompetencer indenfor strategisk storytelling for specialistvirksomheder, der længe har været en signatur for bureauets arbejde.

Kommunikationsbureauet med kontor i Dragør og kunder i hele landet har ansat Tom Espensen fra Værløse som ny seniorkommunikationsrådgiver.

Tom Espensen har gennem de seneste ti år været selvstændig kommunikationsrådgiver.

Inden da var han i mere end ti år kommunikations- og marketingdirektør i BEC og inden da kommunikationschef hos hhv IBM og HTS (nu en del af Dansk Industri).

Tom er uddannet journalist, HA, Master i Politisk kommunikation og lederuddannet på hhv Columbia og Stanford University.

I sit nye job bliver Tom en drivkraft i forhold til at styrke Grønbechs kunderelationer og strategisk kommunikationsrådgivning overfor specialistvirksomheder med gode historier.

Tom bor i Værløse sammen med sin hustru Helle, der er skoleleder i Glostrup. Sammen har parret tre børn, som alle er flyttet fra byen.

Nøgleord

Kontakter

Pressekontakt:


Direktør Susanne Lindø Grønbech, 40330555 eller sl@groenbech.com


Seniorkommunikationsrådgiver Tom Espensen, 23720555 eller toe@groenbech.com

Billeder

Information om Grønbech PR

Grønbech PR
Grønbech PR
A. P. Møllers Alle 9B
2791 Dragør

https://www.groenbech.com/da/

Grønbech PR og kommunikation er specialistvirksomhedernes uundværlige og betroede sparringspartner inden for markedsføring med fokus på storytelling online, PR og kommunikation.

Vi fortæller gode historier om vores kunder, så de opnår en synlighed, styrke og position inden for deres forretningsområde, som medarbejderne og deres kunder finder attraktivt, og andre specialister i samme branche misunder dem.

Følg pressemeddelelser fra Grønbech PR

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønbech PR

Specialisternes kommunikationsbureau fylder 15 år10.10.2022 12:02:32 CEST | Pressemeddelelse

Bedre frem for større er mottoet for Grønbech PR og kommunikation, der har udviklet sig fra en mand- og konevirksomhed i den private villas børneværelse til specialistvirksomhedernes og ejerlederes betroede PR-partner. Grønbech PR og Kommunikation med base i Dragør har fundet sin niche i branchen ved at hjælpe små og mellemstore specialistvirksomheder med at fortælle gode historier. Nu fejrer bureauet 15-års jubilæum.

PR-bureau for specialistvirksomheder åbner kontor i Horsens19.5.2022 08:42:45 CEST | Pressemeddelelse

Grønbech PR og kommunikation har gennem de seneste 15 år hjulpet dygtige specialistvirksomheder i hele landet med at blive mere synlige og succesfulde. Bureauet har de senere år oplevet, at endnu flere virksomheder har fået øjnene op for betydningen af professionel online storytelling og PR. Det gælder også virksomheder vest for Storebælt. Derfor udvider bureauet nu og åbner kontor i Horsens, så man fremover kan være tæt på sine gode kunder i Jylland og på Fyn.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum