Muninn

Dansk cyber-komet skifter navn

Del
AI-virksomheden Wehowsky.com, der beskytter globale virksomheder mod ransomware, skifter navn til Muninn for at bygge et internationalt brand

I nordisk mytologi er Muninn en af Odins to ravne, der svæver over gudernes og menneskenes verden og beretter om væsentlige begivenheder.

Ligesom ravnen Muninn overvåger Midgård, overvåger Muninn AI Detect virksomheders digitale infrastruktur og udsender en alarm, når systemet opdager ubudne gæster.

Muninn-sensoren er en software-løsning, der lytter med i en virksomheds netværk- og cloud-trafik. Med hjælp fra kunstig intelligens ser Muninn, når der sker noget unormalt på netværket og lukker ned for inficerede enheder.

Globale ambitioner

Muninn er med en årlig vækst på 300% gået fra primært at have små- og mellemstore virksomheder i kundeportføljen til at lande giganter i Danmark og udlandet, hvorfor den visuelle identitet og navnet trængte til en opgradering.

”Vi står overfor en kæmpe ekspansion, da vores organisation skal kunne håndtere større og større kunder. Efter vi landede vores første C25-selskab, er der kommet et endnu større fokus på enterprise-segmentet, og vi havde derfor brug for et internationalt navn, der signalerer nordisk kvalitet.”

Ny investeringsrunde

Muninn har i marts fået en ny investering på 4.5 millioner kr. fra PreSeed Ventures, der skal fordoble antallet af medarbejdere fra de nuværende 11 og sætte yderligere skub i salgsarbejdet.

”Den seneste investering baner vejen for at styrke Muninns position på det globale marked, så vi kan være blandt de fem dominerede spillere inden for AI-baseret cybersikkerhed,” siger Andreas Wehowsky.

***

Vores ny hjemmeside hedder: www.muninn.ai og kontaktperson ang. navneskiftet og for interviews om vores virksomhed, vækst og syn på IT sikkerhed, vores unikke beskyttelse mod ransomware og data exfiltrering, kontakt venligst info@muninn.ai, ATT: Andreas Wehowsky / +45 7060 5908

Kontakter

Billeder

Links

Information om Muninn

Muninn
Sauntesvej 13
2820 Gentofte

http://www.muninn.ai

Følg pressemeddelelser fra Muninn

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye