Viasol A/SViasol A/S

SunPower Technology gør comeback i Danmark og sætter fart på grøn omstilling med ny solcelleteknologi

Del
Med et patenteret solcellepanel der slår alt andet på markedet, er Maxeon Solar Technologies, der designer, producerer og sælger SunPower solcellepaneler, nu på plads i Danmark! Deres unikke solcelleteknologi skal være med til for alvor at sætte fart i den grønne omstilling via solcelleanlæg til private husejere

Et æstetisk pænt solcellepanel der er sikret mod skygge, opnår højeste effektivitet og leveres med en unik lang garanti. Denne løsning har reelt ikke været tilgængelig for danskerne, men SunPower Technology træder nu ind på det danske marked med deres unikke patenterede high performance shingled cell solcellepanel SunPower Performance 3.

Teknologien bag, giver SunPower Technology panelerne klare fordele på performance og holdbarhed samt muliggør garantier som hidtil ikke har set sin lige i Danmark. SunPower Performance 3 leveres således med 25 års ydelsesgaranti, 25 års produktgaranti og 25 års servicegaranti, hvor sidstnævnte er helt unik, da denne dækker alle omkostninger til udskiftning af solcellepaneler, hvis der skulle opstå et behov for dette, i alle de 25 år garantien er gældende.

Citat fra Viasol: ”At SunPower paneler nu er tilgængelig i Danmark, er en rigtig god nyhed for alle kommende private solcelleejere. Det er ganske enkelt det bedste produkt på markedet. Der er så mange fordele ved SunPower panelerne, at det kan være svært at begrænse sig, når de skal videreformidles. SunPower paneler fra Maxeon er bare i en liga for sig, og sender derfor de andre tilgængelige solcellepaneler ud i kulden” udtaler direktør i Viasol, Rasmus Christiansen     

Dansk samarbejdspartner udvalgt efter nøje granskning
Det bliver Viasol A/S der varetager Sunpower’s introduktion på det danske marked. Viasol og SunPower har netop underskrevet en langsigtet strategisk samarbejdsaftale omkring lancering og salg af SunPowers produkter. Viasol er kun lige begyndt markedsføringen, og de første anlæg med SunPower solcellepaneler bliver leveret i slutningen af april. ”Vi oplever allerede stor interesse omkring produktet, og vi har slet ikke sat fart på markedsføringen af SunPower panelerne i Danmark endnu,” forklarer Rasmus Christiansen.

Om Maxeon Solar Technologies og SunPower:
Maxeon, der er noteret på NASDAQ (MAXN), designer, producerer og sælger SunPower® solcellepaneler i mere end 100 lande. Virksomheden er markedsleder indenfor innovation og produktion af high performance solceller og solcellepaneler.

Maxeon er anerkendt i hele branchen som pioner med deres bæredygtige produktion og som producent af de mest effektive, mest holdbare og mest æstetiske solcellepaneler på markedet under Sunpower brandet.

SunPower solcellepaneler er bl.a. kendt for at blive brugt til rumfart (NASA), til de ødeste Arktiske egne med ekstreme temperaturer (Arctic National Parks), til udvikling af soldrevne både (OceansLab) og til nye soldrevne testfly (Solarstratos)

Kontakter

Rasmus Christiansen
CEO
+45 2320 2570
rc@viasol.dk

Billeder

Links

Information om Viasol A/S

Viasol A/S
Viasol A/S
Hejrevej 39
2400 København NV

+45 7020 7474http://www.viasol.dk

Viasol A/S er førende leverandør af komplette solcelleløsninger i Danmark med to strategiske fokusområder.

Det ene udgøres af salg af solcelleløsninger til private, direkte og gennem forhandlere.

Det andet er koncentreret omkring rådgivning og salg af større offentlige- og kommercielle solcelleanlæg og entrepriser, hvor Viasol agerer som totalentreprenør

Læs mere på www.viasol.dk

Følg pressemeddelelser fra Viasol A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Viasol A/S

Cleantech Unicorn 1KOMMA5 køber solcellevirksomheden Viasol og lancerer intelligent energistyring til husstande15.6.2023 09:15:14 CEST | Pressemeddelelse

1KOMMA5, Europas hurtigst voksende startup inden for grøn energi, opkøber Viasol A/S, Danmarks førende solcellevirksomhed til private, for et større trecifret millionbeløb. En del af beløbet betales kontant, og en del geninvesteres af ejerkredsen i 1KOMMA5. Med købet indtager 1KOMMA5 en markant position på det danske marked, og introducerer deres intelligente energi IoT løsning, Heartbeat, i Danmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum