Mylect ApS

NY AFDELING FOR SKRIFTLIGE SERVICES I TOLKDANMARK

Del
Med en ny afdeling, som vil bistå både private og offentlige virksomheder med skriftlige services, styrker Tolkdanmark sin førende position inden for tolkning og oversættelse i Danmark.

Tolkevirksomheden Tolkdanmark udvider med en ny afdeling, som bærer navnet Mylect ApS. Det sker for at adskille tolkeforretningen fra den nye afdeling og de services, der tilbydes her. Afdelingen vil gøre Tolkdanmark til en komplet leverandør af både fremmødetolkning, videotolkning, tegnsprogstolkning – og nu skriftlige oversættelser. 

”Vi har længe ønsket at tilbyde alle vores kunder professionelle skriftlige services, og med Mylect er det en realitet. Mylect styrker virksomhedens ydelser på flere områder, og den skaber en fantastisk synergieffekt i vores virksomhed”, fortæller Philip Aller, administrerende direktør i Tolkdanmark.

Markedsleder-ambitioner

Tolkdanmark har allerede lagt sig i førertrøjen blandt tolkevirksomhederne i Danmark, og samme ambitioner går igen i Mylect: ”Vi er markedsledende inden for tolkeområdet, og nu går vi benhårdt efter at blive markedsleder på det danske marked inden for skriftlige oversættelser og tilhørende services”, fortæller Philip Aller.

Et af afdelingens kerneområder vil være et stort fokus på skriftlige services til virksomheder med behov for hurtig og professionel rådgivning inden for oversættelse, legalisering og transskribering.

Erfaren leder i afdelingen

I spidsen for afdelingen står afdelingsleder Kevin Sahiner, som har flere års erfaring inden for den skriftlige oversættelsesbranche. Han skal ifølge Philip Aller ”udvikle afdelingen og sørge for at skalere afdelingen til også at omfatte det private såvel som det offentlige marked”.  

Kevin Sahiner ser frem til at videreudvikle afdelingen de næste år: ”Som samlet team er vi lykkedes med at udvikle afdelingen på kort tid, og afdelingen er klar til at skalere yderligere. Vi har fået et fantastisk set-up integreret fra start, og vi er klar til at håndtere alle typer opgaver, store som små”.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere oplysninger, kontakt: 


Kevin Sahiner, Mylect
E-mail: info@mylect.com
Telefon.: 7070 7265
www.mylect.com

Links

Information om Mylect ApS

Mylect ApS
Islevdalvej 100A, 1.
2610 Rødovre

http://www.mylect.com

Mylect ApS er den skriftlige afdeling i Tolkdanmark ApS, som har været i oversættelse- og tolkebranchen i over 12 år. Vi har oversat og tolket for en lang række virksomheder, regioner og offentlige organisationer gennem årene.

Afdelingen tilbyder professionel oversættelse, certificeret oversættelse, korrekturlæsning, transskriberin og layoutarbejde (DTP). Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Følg pressemeddelelser fra Mylect ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye