Danske Spil A/S

X-Factor ekspert: Der kan gå politik i den

Del
Talenterne er blevet fordelt blandt dommerne og liveshows er i fuld gang i den populære sangkonkurrence. Hver uge får du Danske Spils oddssætteres vurdering af, hvem der får lov at blive på den berømte X-Factor scene, og hvem der får slukket drømmen.

I fredags sang Vilson sin sidste sang på X-Factor scenen. Det var ganske som forudsagt af Danske Spils oddssætter og ekspert, Mathias Reimer Larsen. Dog overraskede seerne med at sende Solveig i farezonen – i stedet for Dan, som lå som favorit til den position. Derfor bliver denne uges udgave af X-Factor ekstra spændende, vurderer Mathias Reimer Larsen.

-Det bliver lidt tricky nu. Vi forudser, at det er Solveig og Dan, der ender i farezonen sammen, hvor de har næsten 50/50 chance for at blive eller ryge hjem. Hvis Solveig og Dan ender med at stå i farezonen, og det således er Blachman, der skal tage valget, så kan der gå politik i den, siger den erfarne oddssætter.

-Hvis det er Blachman, der ender med at bestemme, så kan det være at Solveig lidt bliver et offer, selvom hun er en bedre sanger end Dan og skiller sig ud på en herlig skør og positiv måde. Men hvis Dan stemmes ud, har Martin Jensen ikke flere deltagere med i spillet, mens Oh Land jo stadig har både Lucca og Nikoline Steen Kristensen. Så hvis man ser på dommernes handlinger i tidligere shows. Så ser det desværre ud som om, at Solveig kan ryge ud på den konto, lyder det.

Til at blive stemt ud i aften er der odds 2.25 på Solveig og Odds 2.75 på Dan.

I forhold til at vinde X-Factor 2021 er der også sat lidt mere spænding ind.

-Lucca stryger stadig mod sejren ganske overlegent, og vi kan tydeligt se, hvor vores spilleres penge ryger hen. Derfor har vi også odds 1.70 på Lucca. Det, som er værd at bemærke er, at Nikoline Steen Kristensen og The Kubrix nu står helt lige som efterfølgere.

- Vi har sat odds 4.50 på dem begge. The Kubrix har virkelig vist, at de kan noget helt særligt med Blackman som mentor. Han kan virkelig sit kram. Desuden er det bare en gruppe, som viser noget helt nyt i X-Faktor. Det er virkelig imponerende. Så fredag aften kan kun blive spændende, slutter Mathias Reimer Larsen. 

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

 

 
What do you want to do ?
New mailCopy
 
What do you want to do ?
New mailCopy

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye