Landdistrikternes Fællesråd

Landdistriktspuljens ansøgningsfrist forlænges

Del
Som følge af tekniske problemer med ansøgningsportalen er fristen for at ansøge om støtte fra Landdistriktspuljen forlænget til 7. april. Det oplyser Bolig- og Planstyrelsen.

Ildsjæle, foreninger, forskere og andre med gode idéer til projekter i landdistrikterne får nu ekstra dage til at søge om midler fra Landdistriktspuljen til at gøre projekterne flyvefærdige.

På grund af tekniske problemer med ansøgningsportalen er fristen for at ansøge om støtte fra Landdistriktspuljen forlænget fra den 24. marts til 7. april.

Det oplyser Bolig- og Planstyrelsen på hjemmesiden Liv og Land.

I år er der afsat 62 millioner kroner til udviklingsaktiviteter i landdistrikterne – hele 38 millioner kroner mere end i 2020. De tre ansøgningsrunder i år erstatter de tidligere års to runder. I år vil der derfor både være en runde i det tidlige forår, til sommer og til efterår. Årets første runde uddeler midler for i alt 13,5 millioner kroner fordelt over tre emner:

9,6 mio. kr. til projekter i områder med landvindmøller
2,5 mio. kr. til projekter på de små øer
1,4 mio. kr. til forskningsprojekter

Ansøgningsskemaer og vejledninger kan findes på Livogland’s underside om Landdistriktspuljen

Nøgleord

Kontakter

Eva Østergaard, kommunikations- og presseansvarlig i Landdistrikternes Fællesråd, tlf. 53 85 01 36, mail: eoe@landdistrikterne.dk

Billeder

Information om Landdistrikternes Fællesråd

Landdistrikternes Fællesråd
Landdistrikternes Fællesråd
Rådhusgade 100
8300 Odder

61 313 636http://www.landdistrikterne.dk

Landdistrikternes Fællesråd er en partipolitisk neutral interesseorganisation, der arbejder for at skabe bedre rammevilkår for landdistrikter og yderområder i Danmark.

Vi tæller 55 kommuner og fire regioner, der tilsammen repræsenterer over 4 millioner danskere. Medlemmerne er tillige en række landsdækkende organisationer, de lokale aktionsgrupper samt et større antal landsbyer og landdistriktsråd.

Følg pressemeddelelser fra Landdistrikternes Fællesråd

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Landdistrikternes Fællesråd

Landdistrikterne: CO2-afgift vil koste arbejdspladser og skævvride Danmark21.2.2024 12:35:01 CET | Pressemeddelelse

Hvis anbefalingerne til en grøn afgift på landbruget realiseres, vil det medføre et stort tab af lokale arbejdspladser, svække udviklingen i landdistrikterne og skævvride landet. I værste fald et kæmpe fald i beskæftigelsen i landdistrikterne! Landdistrikternes Fællesråd opfordrer til at konsekvenserne for landdistrikterne skal tænkes ind i forhandlingerne om den grønne omstilling.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye