Radio LOUD

LOUD er kommet på Dansk Podcast Index

Del
Fra mandag den 18. januar er LOUD på Dansk Podcast Index. Dansk Podcast Index er den officielle liste over download og stream af podcast hos de medier, der er tilmeldt indekset.

LOUD gik i luften den 1. april, 2020. Det første halve år var dedikeret til at bygge en god og stabil DAB-kanal op. I september begyndte arbejdet med også at producere lydindhold, som både lever på DAB og efterfølgende som selvstændige podcast. 

- Vi vil gerne have fuld transparens, så derfor vil vi fremover være at finde på Dansk Podcast Index. Vi har i en svær tid med nedlukninger og dertilhørende udfordringer prioriteret vores sendeforpligtelse på DAB og sideløbende udviklet nye podcastformater, der repræsenterer LOUDs idegrundlag og visioner. Dem er vi i gang med at udrulle, og derfor er det helt naturligt for os, at vi kommer på indekset nu. Vores ambition er at få op til ti podcast i top 100, fem i top 50 og en podcast i top 10 indenfor det næste år, siger LOUDs programdirektør, Ann Lykke Davidsen.

Dansk Podcast Index er den officielle liste over brugen af danske podcastudgivelser. Listen er åben for alle udgivere af podcasts og indeholder grundlæggende sammenlignelig statistik for brug af podcasts i Danmark.

Hos Danske Medier, som står bag Dansk Podcast Index, vækker det også begejstring, at LOUD nu er at finde på listen.

- Vi er glade for, at LOUD er indtrådt i samarbejdet om Dansk Podcast Index. Ambitionen bag Index er at illustrere omfanget af podcast til og på det danske marked ved at sikre et ensartet grundlag for sammenligning. I den sammenhæng er LOUD en vigtig og relevant spiller at have med på de ugentlige lister. Vi ser frem til at have LOUD med i gruppen bag Dansk Podcast Index og til at være med til at drive Index fremadrettet, siger Marianne Bugge Zederkof, direktør i Danske Medier Research.

Dansk Podcast Index bliver opdateret hver mandag kl. 12.

Nøgleord

Kontakter

Information om Radio LOUD

Radio LOUD
Radio LOUDFølg pressemeddelelser fra Radio LOUD

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Radio LOUD

Radio LOUD bliver til 24syv den 4. januar 202212.11.2021 11:44:33 CET | Pressemeddelelse

Radio- og TV-nævnet har på sit møde den 4. november 2021 godkendt, at Radio LOUD skifter navn til 24syv. Nævnet har samtidig godkendt, at Berlingske Media bliver ejer af 91 procent af aktierne i Kulturradio Danmark. Ejerskiftet træder i kraft hurtigst muligt. ”Vi har nu fået skabt de bedste forudsætninger for at kunne levere nysgerrig, normbrydende og stærk taleradio under et nyt navn. Vi er fast besluttet på at vise vores lyttere og resten af Danmark, at de penge, der generøst er givet til os, bliver brugt bedst muligt. Vi tror på, at vi i et nyt årti kan skabe levende og original taleradio under navnet 24syv. Nu arbejder vi hårdt på at forbedre vores programflade med bedre journalistik, klare værtsprofiler, meget mere magtkritik, god satire og stærk kulturdækning,” siger programdirektør Simon Andersen. Radio- og TV-nævnet har ligeledes på sit møde godkendt Kulturradio Danmarks plan for at rette op på den kritik, nævnet rettede mod radioen den 5. oktober 2021. Det betyder, at Kulturra

KULTURRADIO DANMARK HAR INDSENDT REDEGØRELSE TIL RADIO- OG TV-NÆVNET21.10.2021 19:02:07 CEST | Pressemeddelelse

Kulturradio Danmark A/S modtog den 5. oktober 2021 Radio- og tv-nævnets udtalelse og afgørelse vedrørende Radio LOUDs public-servicevirksomhed i perioden 1. april 2020 - 31. december 2020. Af udtalelsen fremgår det, at nævnet på sit møde den 29. september 2021 har godkendt redegørelsen, men samtidig i afgørelsen påtalt Radio LOUDs underopfyldelse af live-forpligtelsen, manglende efterlevelse af kravene til lytterinteraktion, herunder mulighed for interaktion via kanalens hjemmeside og app, kanalens manglende nyheds- og aktualitetsredaktionelle tilstedeværelse ude i landet, samt kanalens manglende iagttagelse af forpligtelsen til at indhente Radio- og tv-nævnets godkendelse, førend væsentlige ændringer foretages. Kulturradio Danmark A/S har i sin redegørelse til nævnet, der er fremsendt den 19. oktober 2021, taget nævnets kritik til efterretning og nærmere redegjort for, hvordan Kulturradio Danmark hurtigst muligt og senest den 4. februar 2022 vil leve op til de krav, nævnet stiller. “V

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum