Næstved Bibliotek og Borgerservice

Thomas Piketty i samtale med Rune Lykkeberg

Del
Oplev den verdensberømte franske økonom Thomas Piketty i en livestreamet samtale fra Det Kongelige Bibliotek. Arrangementet foregår på Næstved Bibliotek onsdag den 11. november kl. 20.00-21.30.

Vi har alle hørt politikere tale om den danske velfærdsstat, hvor vi tager hånd om de svageste i samfundet. Men er det nu rigtigt? Hvordan fungerer samfundet i den vestlige verden, som i høj grad præges af kapitalismen?

Forsker i økonomisk ulighed
Den franske økonom Thomas Piketty fik sit internationale gennembrud med bogen ’Kapitalen i det 21. århundrede’ i 2013. Bogen er solgt i mere end 2,5 millioner eksemplarer på verdensplan. Opfølgeren ’Kapital og Ideologi’ udkom i marts og er en skarp kritik af nutidens politik og et dristigt bud på et nyt og mere fair økonomisk system.

Thomas Piketty fik allerede som 22-årig sin ph.d. i økonomi fra London School of Economics og gjorde derefter lynkarriere med adskillige hædersbevisninger og priser.

Livestreamet begivenhed
Du har nu mulighed for at opleve den internationalt anerkendte økonom i denne livestreaming direkte fra Dronningesalen i Den Sorte Diamant. Her vil journalist og chefredaktør Rune Lykkeberg interviewe Thomas Piketty. Der vil undervejs være mulighed for at stille spørgsmål via sms.

Arrangementet finder sted på Næstved Bibliotek onsdag den 11. november kl. 20.00-21.30. Bestil din gratis billet på www.naesbib.dk. Vi sørger for god afstand og håndsprit, så du kan trygt deltage i arrangementet.

Kontakter

Mads Dyhr-Rasmussen, Næstved Bibliotek og Borgerservice, tlf. 5588 4124, mail majra@naestved.dk


Lena Lund Olsen, Næstved Bibliotek og Borgerservice, tlf. 5588 4021, mail leols@naestved.dk

Billeder

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye