JIMCO A/SJIMCO A/S

Dansk miljøvenligt produkt reducerer MS2 virus i luften

Del
En luftrenser, der er udviklet og produceret i Danmark, reducerer MS2 virus i luften.

JIMCO A/S specialiserer sig i at udvikle og producere miljøvenlige systemer til rensning og sterilisering af luft og spildevand til industrier og institutioner verden over.

Luftrenseren MAC500 fungerer dels ved at den ved hjælp af UV-C stråler brænder skadelige partikler som vira af, dels ved at den samtidig danner en lille mængde ozon, som kan ødelægge bakterier og virus. Mængden af ozon er den samme mængde, som findes i naturen, og metoden kan sammenlignes med den proces, der foregår i en svømmehal, når man tilsætter klor for at reducere bakterier i vandet.

-Man kan bruge luftrenseren alle steder, og vi ser den største efterspørgsel fra kundegrupper, hvor det er svært at holde afstand, eller hvor man gerne vil have en ekstra sikkerhed. Det er meget udbredt, at man bruger luftrensere på kontorer, i fitnesscentre, hos tandlæger og i private hjem, hvor man føler sig ekstra udsat. Det gør man både for at styrke indeklimaet og for at begrænse udbredelsen af virus gennem luft, forklarer Michael Kløcker.

-Vi er naturligvis glade for, at vi kan tilbyde et produkt, der kan hjælpe både virksomheder og private i kampen mod spredningen af coronavirus. Vi har ikke opfundet et mirakelmiddel mod coronavirus, som kan stå alene, men vi har måske ét af de våben, der skal til for at nedbringe smitten, uddyber Michael Kløcker, JIMCO A/S.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt venligst produktchef hos JIMCO A/S, Michael Kløcker, på telefon 2149 3348.


Rapporten kan rekvireres ved at kontakte Michael Kløcker.

Billeder

Information om JIMCO A/S

JIMCO A/S
Mjølbyvej 7
5900 Rudkøbing

http://www.jimco.dk

Følg pressemeddelelser fra JIMCO A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye