Gladsaxe Kommune

Gladsaxes opruster rengøringen i børnehuse og skoler i 2021

Del
Gladsaxe Kommune har afsat 15 millioner kroner på budgettet i 2021 til ekstra til rengøring i skoler, børnehuse og institutioner.

 Belært af coronaen har forligspartierne i Gladsaxe netop valgt at afsætte 15 millioner kroner ekstra til rengøring i kommunens skoler, børnehuse og institutioner. Derudover skal rengøringsorganisationen styrkes med 600.000 kr. om året og der sættes en analyse i gang, som skal afdække, hvordan man finder det rigtige rengørringsniveau – også efter coronaen har sluppet sit tag i samfundet.
 
-  Vi har lært en masse om rengøringens betydning for at forebygge corona og andre infektioner her i 2020. Og vi vil gerne arbejde for, at vores børn generelt bliver mindre syge. Det er godt for børnenes trivsel og gør også, at forældrene bliver mindre pressede af syge børn på hjemmefronten. Derfor har vi besluttet, at vi gerne vil øge rengøringen på vores institutioner – ikke kun her under coronaen, men også mere permanent, siger Gladsaxes borgmester Trine Græse.

Gladsaxe har fortsat samme høje rengøringsstandard i institutionerne, som blev indført da samfundet gradvist genåbnede før sommerferien.

Kontakter

Trine Græse, borgmester i Gladsaxe
via kommunikationschef Ulla Baden, mobil 22 76 56 22 eller ulla.baden@gladsaxe.dk

Information om Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Kommune
Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

39 57 50 00http://gladsaxe.dk

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der indarbejdede FN’s verdensmål i sin kommunestrategi. Med verdensmålene som ramme arbejder Gladsaxe for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed samt en grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt. Gladsaxe Kommune har ca. 69.000 indbyggere og grænser op til København, Gentofte, Lyngby-Taarbæk, Furesø og Herlev kommuner. 

Du kan læse mere om Gladsaxe Kommune på gladsaxe.dk.

Følg pressemeddelelser fra Gladsaxe Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gladsaxe Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye