Danmarks Idrætsforbund

Presseinvitation: Forsvarsministeren træner med veteraner

Del
Tirsdag den 18. august kl. 13.00 besøger forsvarsminister Trine Bramsen veteraner fra DIF Soldaterprojekt på Ryes Kasserne i Fredericia. Pressen er velkommen.

Gennem de seneste ni år har DIF Soldaterprojekt hjulpet psykisk og fysisk skadede veteraner til et bedre liv via idræt, fællesskaber og ikke mindst fysisk aktivitet i trygge omgivelser.

Resultaterne i DIF Soldaterprojekt har været overbevisende, og senest viser en evaluering af projektet, at DIF Soldaterprojekt har fået et stort flertal af de deltagende skadede veteraner til at opnå større livslyst og et lysere syn på fremtiden.

DIF Soldaterprojekt har placeret 35 såkaldte safe zones landet over, hvor psykisk og fysisk skadede veteraner i trygge rammer kan dyrke forskellige idrætsgrene sammen i et stærkt forankret fællesskab med lokale instruktører.

Tirsdag den 18. august kl. 13.00-14.00 besøger forsvarsminister Trine Bramsen et safe zone-tilbud under DIF Soldaterprojekt på Ryes Kasserne, Treldevej 110, 7000 Fredericia. Her skal Trine Bramsen træne funktionel træning med en gruppe sårede veteraner fra Trekantsområdet. Pressen er velkommen.

Der vil være mulighed for interviews med både forsvarsministeren, DIF’s formand, Niels Nygaard og flere af de deltagende sårede veteraner.

TILMELDING ER NØDVENDIG
Meld navn og fødselsdato (da arrangementet foregår i et kassernemiljø) til Jacob Bech Andersen i DIF Kommunikation på jaa@dif.dk eller 24 41 12 13 inden mandag den 17. august kl. 16.00.

Kontakter

Billeder

Information om Danmarks Idrætsforbund

Danmarks Idrætsforbund
Danmarks Idrætsforbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

63 20 61 00https://www.dif.dk

DIF blev stiftet tilbage i 1896 og er interesseorganisation for foreningsidrætten i Danmark. Gennem årene er der kommet flere og flere specialforbund til, så DIF-familien i dag består af 62 forbund, ca. 9.000 idrætsforeninger og knap 2 millioner medlemmer. DIF er samtidig national olympisk komité i Danmark.

DIF partnere

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye