Tidligere TV-vært lancerer særligt sommer-lydunivers til børn

Del
Den tidligere radio- og TV-vært Morten Resen lancerer nyt og lærerigt lydunivers om Danmark til de mange børn, der skal holde sommerferie herhjemme.
Morten Resen, stifter af GoLittle Foto: Kristian Selch
Morten Resen, stifter af GoLittle Foto: Kristian Selch

Ferieunderholdning til børn - uden skærm

Når hundredetusindvis af børnefamilier i år skal holde sommerferie i Danmark, kan underholdningen på bagsædet af bilen foregå uden en skærm!

Nu kan forældre nemlig, helt gratis, hente sjove, spændende og lærerige lydfortællinger til deres børn om fantastiske steder i Danmark.

Bl.a. den drabelige historie om Hammershus på Bornholm, historien om vikingerne i Himmerland, kronjuvelerne på Rosenborg - og mange andre!

Kort sagt: Historien om Danmark for børn!

I samarbejde med de største turistorganisationer

Lydfortællingerne kan høres helt gratis i den populære app til børnefamilier GoLittle, eller som podcast, og er produceret i samarbejde med en række af Danmarks største turistorganisationer, bl.a. Wonderful Copenhagen, Destination Himmerland og Destination Bornholm.

Historierne er perfekte til bagsædet af bilen på tur ud i sommerlandet, som godnathistorier eller bare når der er brug for lærerig underholdning - uden skærm.

Prisvindende podcast-producent

Det er den tidligere radio- og TV-vært Morten Resen, der har produceret og indtalt historierne.

Morten Resen vandt i 2017 prisen for “Årets podcast” foran alle de etablerede mediehuse som DR, Radio24syv, Politiken m.fl.

Prisen fik han for sin meget roste og ærlige podcast “Startup”, hvor lytterne igennem 64 afsnit kunne følge op- og nedturerne i opbygningen af GoLittle helt tæt på og uden filter.

Nu har Morten Resen brugt erfaringerne fra podcastsuccesen til at udvikle et helt nyt lydformat - denne gang til børn.

“Jeg har længe haft en drøm om at lave lyd til børn. Med en kvalitet og et ambitionsniveau der er mindst lige så højt, som var det til voksne.

Mine egne unger på otte og ti år elsker at bruge deres fantasi og lytte til gode historier, men de ender alligevel ofte med næsen i en skærm, fordi det kan være svært at finde fantastisk lyd til børn.

Derfor har vi nu lanceret lydfortællingerne i GoLittle, så børn kan få en fantastisk lydoplevelse, bruge deres fantasi til at danne billeder i hovedet og samtidig lære noget om de mange super fede steder, der er i Danmark.”

Helt gratis til sommerferien

Lydfortællingerne kan høres helt gratis i GoLittle-app’en, der kan hentes gratis i App Store og Google Play - eller som podcast i podcasten “GoLittle - Podcast for børn”, der kan findes på de mest populære podcast-platforme.

For at se denne video fra widget.spreaker.com, så skal du aceptere cookies på toppen af denne side.Historien om de forladte bunkere ved Dueodde fra 2. VerdenskrigVideokanal

Nøgleord

Billeder

Morten Resen, stifter af GoLittle Foto: Kristian Selch
Morten Resen, stifter af GoLittle Foto: Kristian Selch
Download
Download

Links

Information om Mambeno

Mambeno
Mambeno
Njalsgade 23
2100 København Ø

https://mambeno.dk

GoLittle er stiftet af Morten Resen i 2016 og laver apps til børnefamilier. Bl.a. Danmarks mest populære indkøbs- og madlavnings-app til børnefamilier, Mambeno, og GoLittle-app'en, der guider til de bedste steder og oplevelser med børn.

Historien om opbygningen af GoLittle er dokumenteret i den populære podcast "Startup" og Danmarks første YouTube-dokumentar om opbygningen af et startup, "#golittlestartup".

Investorkredsen bag GoLittle tæller bl.a. Jesper Buch og Birgit Aaby.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye