

Maritimt folkemøde i Korsør aflyses i 2020
Det maritime folkemøde i 2020 aflyses som følge af coronakrisen. Folkemødet skulle have været afholdt lørdag den 22. august i Korsør, men det er ikke længere muligt, da forbuddet i Danmark mod større forsamlinger indtil videre er forlænget frem til og med august 2020. Folkemødet afholdes derfor næste gang i 2021.
Det maritime folkemøde adresserer med sine debatter og andre arrangementer en væsentlig del af den kultur, historie, erhvervsliv og hverdag, som berører rigtig mange mennesker. Derfor er det maritime folkemøde et vigtigt folkemøde - både som ankerplads for debat, men også som aktivitet for Korsør og Slagelse Kommune.
Arrangørerne bag folkemødet ser fremad mod næste maritime folkemøde i 2021, og folkemødets sekretariat vil i de kommende uger kontakte arrangører, samarbejdspartnere og forventede deltagere for at aftale nærmere om konsekvenserne af aflysningen.
For yderligere spørgsmål kontakt folkemødets sekretariat:
Morten Nørup-Nielsen morten@danmarksmaritimefolkemøde.dk +45 20114907
David Erichsen david@danmarksmaritimefolkemøde.dk +45 31409985
Information om Danmarks Maritime Kultur og Folkemøde

Amerikakajen 1
4200 Korsør
31409985http://www.danmarksmaritimefolkemøde.dk
Følg pressemeddelelser fra Danmarks Maritime Kultur og Folkemøde
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Danmarks Maritime Kultur og Folkemøde
Maritimt Folkemøde sætter kursen for 202023.9.2019 05:30:00 CEST | Pressemeddelelse
Danmarks Maritime Folkemøde, som afholdes hvert år i Korsør, fortsætter den gode udvikling mod at blive det årlige ankersted for debat, dialog og netværk for det maritime. Næste år skrues der yderligere op for ambitionerne
Maritimt folkemøde i Korsør sætter fokus på vækst og udvikling19.8.2019 16:20:07 CEST | Pressemeddelelse
Korsør gentager sidste års succes og afholder maritimt folkemøde lørdag d. 24. august. Folkemødet er åbent for alle, og i år handler debatterne om alt fra rekruttering til maritime erhverv og uddannelser, plastik i verdenshavene, udvikling af havne, kyst og naturturisme til grænser for ny teknologi, maritimt iværksætteri og sejlende højskoler.