EnergiData

Gratis service under corona-epidemien skal stoppe vandspild i tomme bygninger

Del
Skoler, uddannelsesinstitutioner og mange kontorer står tomme, men medarbejderne i ejendomsafdelingerne skal trygt kunne arbejde hjemme, mens EnergiData overvåger vandforbruget

Softwarevirksomheden EnergiData har indført en ny og særlig service for alle deres kunder, hvor de dagligt overvåger ca. 8000 bygninger for vandspild. Det er spild, som potentielt kan udvikle sig til større vandskader, der formentligt først vil blive opdaget, når bygningerne igen bliver fyldt med elever og medarbejdere.

Derfor kontakter EnergiData den bygningsansvarlige, hvis der er en større vandafvigelse om natten, hvor der normalt ikke bør være et stort vandforbrug.

”Det er en usædvanlig tid, og mange af vores kunders bygninger står helt eller delvist tomme. EnergiData vil gøre vores til, at vores kunder ikke bruger unødvendig energi i en tom bygning, og det gælder altså også at undgå store vandskader på grund af vandlækager, brud på vandrør og andet alvorligt vandspild, der kan have store og dyre gener,” siger Morten Dysted Dahl, der er adm. direktør ved EnergiData.

Kunderne mærker effekten
Den gratis service har allerede hjulpet flere kunder med at spare på vandressourcerne og pengepungen, da EnergiData har opdaget vandafvigelser, som kunderne ikke selv har været opmærksomme på.

”Normalt er det en service, vi tilbyder vores kunder med FullService, men vi ser det som vores lille bidrag til at minimere generne af epidemien. Selvom Danmark befinder sig i en usædvanlig situation, arbejder vi fortsat for at minimere energispild i vores kunders ejendomme,” forklarer Morten Dysted Dahl.

Servicen er gratis for alle EnergiDatas kunder under coronaepidemien, og den vil ophøre, når Danmark er tilbage til normale tilstande.

Nøgleord

Kontakter

Anne Mette Jensen, Kommunikations- og marketingkoordinator


E-mail: amhj@energidata.dk
Mobil: +45 40 88 09 58

Billeder

Information om EnergiData

EnergiData
EnergiData
Centervej 5
4600 Køge

+45 46 14 14 60https://energidata.dk/
  • EnergiData blev grundlagt i 1997 af maskinmesteren Peter Appel
  • Ejet af energiselskabet OK siden 2008
  • Leverer energistyring og rådgivning 
  • Står bag "MinEnergi, det førende internetbaserede energistyringsværktøj, der hjælper private og offentlige virksomheder med at spare penge på energiforbruget og udlede mindre CO2 
  • Har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J samt et kontor i Tyskland
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye