Turbine Forlaget A/S

Ketobaseret kost er en livsstil – ikke en kur

Del
Ambulanceredder og iværksætter Nicolai Varney er klar med en grundbog om den populære livsstil, hvor det at spise efter de såkaldte keto-principper er grundstenen. For få år siden vidste Nicolai Varney ikke selv, hvad keto var. I dag fylder det en stor del af hans hverdag.
Nicolai Varney, fotokredit: ©Montgomery / David Bering
Nicolai Varney, fotokredit: ©Montgomery / David Bering

Det var i arbejdet som ambulanceredder Nicolai Varney første gang stiftede bekendtskab med begrebet keto. Sammen med sin kollegaer havde han gentagne gange været på akutbesøg hos den samme familie, hvor et af børnene led af epilepsi og fik alvorlige krampeanfald. Ved det sidste besøg nævner moren, at de er begyndt på en keto-diæt, og det virker til at have en gavnlig effekt på anfaldene. Nicolai Varneys nysgerrighed blev vakt, og han satte sig for at undersøge principperne bag keto. Og det har han gjort så grundigt, at han nu er klar til at udgive en grundbog, der forklarer, hvad der ligger bag kostformen, der kendetegnes ved at spise få kulhydrater og store mængder af det sunde fedt. En kostform, der får fedtforbrændingen til at stige og for mange giver øget overskud og fysisk velvære.

Nicolai Varney har stiftet ketoliv.dk, hvor han hjælper andre, der gerne vil leve ketobaseret. Hans formål er at gøre det enkelt og nemt for dem, der gerne vil ændre livsstil. Fra sit arbejde med ketoliv.dk har han også hørt flere historier fra mennesker, der ved kostomlægningen har fået det bedre og fået bugt med forskellige sygdomme. Så nu hjælper Nicolai Varney andre mennesker, før de lander som patienter i ambulancen.

Bogen ”Ketoliv” indeholder også 84 ernæringsberegnede opskrifter på lækre retter, hvor alt fra fisk, fjerkræ, lam og oksekød indgår sammen med masser af grøntsager og mælkeprodukter. Langt de fleste ingredienser er velkendte, men blot sat sammen på nye måder. Og så er kulhydraterne skiftet ud med alternativer, som når Nicolai Varney disker op med italienske kødboller med squashnudler.

Tag ”Ketoliv” med i køkkenet, så er der garanti for velsmagende retter, der mætter og giver kroppen det bedste råstof at køre på.

Fakta om bogen:

Titel: Ketoliv – en grundbog om sundhed og vægttab med keto
Forfatter: Nicolai Varney
Forlag: TURBINE
ISBN: 9788740661804
Sidetal: 280
Vejl. pris: 299,95 kr.
Udkommer d. 24. februar 2020

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Nicolai Varney, fotokredit: ©Montgomery / David Bering
Nicolai Varney, fotokredit: ©Montgomery / David Bering
Download
Bogens forside
Bogens forside
Download

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Ny bog fortæller om Anden Verdenskrig fra en japansk synsvinkel15.5.2024 08:13:00 CEST | Pressemeddelelse

Jonas Ishibori skildrer i Tsugios krig – Japans triumf og nederlag under Anden Verdenskrig historien om de begivenheder, der fører Japan på kollisionskurs med både Vesten og sine asiatiske naboer i tiden omkring Anden Verdenskrig. Samtidig fortæller forfatteren, der har japanske rødder, en personlig historie om sin families oplevelser under krigen baseret på sin farfars private erindringer.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye