PwC

Frilandsgartner fra Brande vinder Temaprisen 2019 i region Midt- og Vestjylland

Del
Axel Månsson har netop vundet Årets Regionale Temapris i region Midt- og Vestjylland. Han vinder prisen for sin vision om økologi og bæredygtighed, som kommer til udtryk i hele hans virke og engagement. Den løbende innovation i virksomheden og de økonomiske resultater taler for sig selv. Han fik overrakt prisen af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv ved regionskåringen på PwC’s kontor i Herning.
Axel Månsson, Årets Regionale Temaprisvinder i region Midt- og Vestjylland
Axel Månsson, Årets Regionale Temaprisvinder i region Midt- og Vestjylland

I forbindelse med Årets Ejerleder 2019 uddeles for tredje gang en temapris. I år sætter vi fokus på formål og værdier, da de spiller en væsentlig rolle for både virksomhedens konkurrenceevne, omdømme og evne til at tiltrække og fastholde arbejdskraft. I Midt- og Vestjylland går prisen i år til den 63-årige ejerleder Axel Månsson fra Brande-virksomheden af samme navn, som er et af Danmarks største frilandsgartnerier og den største danske producent af bl.a. icebergsalat.

”Hos Axel Månsson A/S bestræber man sig på at sikre sine kunder friske kvalitetsprodukter, som er produceret under størst mulig hensyntagen til flora og fauna. Axel arbejder konstant med fokus på at være fleksibel og innovativ med økologi og bæredygtighed i højsædet - både ud fra en ideologisk og økonomisk betragtning” fortæller Poul Spencer Poulsen, partner i PwC i Herning, og fortsætter:

”Axel har en vision om økologi og bæredygtighed, som kommer til udtryk i hele hans virke og engagement, og han evner at føre sine ambitioner ud i livet. Han er en sand iværksætter, og for ham er der ikke langt fra tanke til handling.” 

Formål og værdier udgør drivkrafterne 

For Axel Månsson er det strategiske mål at sikre en sund indtjening – og et sundt grundlag for fortsat udvikling og vækst, samt at produktpris og kvalitet er konkurrencedygtig sammenlignet med de dygtigste europæiske producenter:

”Axel Månsson arbejder målrettet med at udvikle virksomheden på både produkt-, produktions- og kundesiden. Gennem involvering af medarbejderne samt rådgivning fra konsulenter og specialister arbejder Axel dagligt for at sikre, at virksomheden er på forkant for at kunne imødekomme nye trends i markedet,” siger viceregionsdirektør i Nykredit, Christian Vejling.

Hos Dansk Erhverv er markedsdirektør, Jakob Ullegård, enig i, at den rette vinder af Temaprisen 2019 i region Midt- og Vestjylland er Axel Månsson, som sætter retningen for sin virksomhed ud fra netop formål og værdier:

”Axel er en dygtig ejerleder, der udover at være innovativ og visionær, også har fokus på at stille det rigtige hold i virksomheden og i bestyrelsen. Den løbende innovation i virksomheden og de økonomiske resultater taler for sig selv. Det er tydeligt, at Axels vision om bæredygtighed og økologi er en drivkraft for hele virksomhedens strategi, internt såvel som eksternt,” udtaler Jakob Ullegård.

Vinder af Årets Ejerleder i region Midt- og Vestjylland 2019

Vinderen af Årets Ejerleder 2019 i region Midt- og Vestjylland blev Bjarne Jeppesen, ejerleder i Sports Group Denmark (Silkeborg), som på syv år har skabt en international virksomhed, der har realiseret overskud alle år siden etableringen i 2012. Den grundlæggende forretningsidé baserer sig på at sælge smart, funktionelt sports- og fritidsbeklædning til en lav profit-margin over for detailkæderne, og mens vækstpotentialet fortsat er stort, vægtes bæredygtighed og åben kommunikation omkring virksomhedens og produkternes miljømæssige fodaftryk samtidig højt. 

Fakta om Årets Ejerleder 2019
Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag prisen, som uddeles for 16. gang. Årets tema er formål og værdier. 

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 14. november 2019 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

Juryen består af repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC og sidste års vindere.

Tidligere temaprisvindere

FonFisk Hanstholm A/S (2018), Adibus A/S (2017), STS Biler A/S (2016)

Kontakter

PR Manager Malene Billund fra PwC på mobil 5133 2378 eller Pernille Plougheld fra Nykredit på mobil 3045 1006.

Billeder

Axel Månsson, Årets Regionale Temaprisvinder i region Midt- og Vestjylland
Axel Månsson, Årets Regionale Temaprisvinder i region Midt- og Vestjylland
Download

Information om PwC

PwC
PwC
Strandvejen 44
2900 Hellerup

51332378https://www.pwc.dk/

Følg pressemeddelelser fra PwC

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PwC

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye