Netflix-stjerne med verdensrekorder bag sig fejrer vegansk mærkedag i København

Filmen The Game Changers, som er instrueret af blandt andre James Cameron og Arnold Schwarzenegger, går for tiden sin sejrsgang på Netflix og de øvrige streamingtjenester, efter at den blev vist for fulde huse i udvalgte danske biografer for en måned siden.
En af hovedrollerne i filmen indtages af muskelbundtet Patrik Baboumian, som har verdensrekorden i flere tunge løft og lever på en plantebaseret kost. Mange både i Danmark og udlandet er allerede begyndt at omlægge kosten efter at have set filmen.
Baboumian kommer i weekenden til København for at deltage i den hidtil største veganske begivenhed i Danmark: VeggieWorld, som finder sted lørdag og søndag i Øksnehallen.
Patrik Baboumian går på scenen søndag kl 11 til en snak med den tidligere professionelle håndboldspiller Casper Bilton. Efterfølgende vil Baboumian demonstrere sine færdigheder med en yoke (træningsudstyr) samt signere sin bog i Dansk Vegetarisk Forenings stand.
Timingen for VeggieWorld er valgt for at fejre World Vegan Day, den internationale veganerdag, som fejres 1. november hvert år over hele verden med smagsprøver, fællesspisninger, filmvisninger, særlige tilbud på veganske fødevarer, m.v. Dagen er blevet fejret siden 1994.
I Danmark fejres dagen i dag i Odense og Århus, mens Dansk Vegetarisk Forening i København har valgt at fejre den hen over weekenden i form af VeggieWorld.
VeggieWorld finder sted i Øksnehallen og holder åbent lørdag og søndag fra klokken 10 til 18. Allerede nu er de 50 udstillere ved at gøre sig klar til sammen med forbrugerne at fejre det grønne valg.
Nøgleord
Kontakter
Mie Nordly
Erhvervschef, Dansk Vegetarisk Forening
mie (at) vegetarisk.dk / Tlf 71 79 76 76
Rune-Christoffer Dragsdahl
Generalsekretær, Dansk Vegetarisk Forening
rc (at) vegetarisk.dk / Tlf 50 56 18 17
Billeder
Links
Information om Dansk Vegetarisk Forening
Dansk Vegetarisk Forening (DVF) arbejder for at udbrede vegetarisk levevis samt oplyse om fordelene ved at skære ned på animalske produkter – såvel for dyr og mennesker som af hensyn til global bæredygtighed. Vi er en forening for vegetarer, veganere og alle andre, der støtter plantebaseret levevis. Vi tror på, at hvert eneste plantebaserede måltid gør en forskel. Vi samarbejder med erhvervsliv, forskere, politikere, myndigheder og andre organisationer om at gøre verden grønnere.
Følg pressemeddelelser fra Dansk Vegetarisk Forening
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Dansk Vegetarisk Forening
Ny pris hylder Danmarks bedste plantebaserede takeaway2.7.2025 05:58:00 CEST | Pressemeddelelse
I samarbejde med Plantebranchen og Danmarks Restauranter og Caféer hylder Dansk Vegetarisk Forening de bedste plantebaserede takeaway-måltider og produkter i fire kategorier, hvor et kompetent dommerpanel vurderer smag, innovation og kvalitet.
EU skal lære af Danmark: Nyt initiativ skal sprede dansk plantepolitik30.6.2025 05:56:00 CEST | Pressemeddelelse
Et nyt dansk initiativ skal udbrede erfaringerne fra Danmarks plantebaserede fødevarepolitik og inspirere EU til politiske løsninger, der styrker klima, sundhed og fremtidens landbrug.
Rune-Christoffer Dragsdahl skal stå i spidsen for international organisation4.6.2025 07:22:00 CEST | Pressemeddelelse
Generalsekretæren i Dansk Vegetarisk Forening (DVF), Rune-Christoffer Dragsdahl, er blevet valgt til forperson for den internationale organsation IVU.
Dansk Vegetarisk Forening i kraftig vækst: Fordobler medarbejderstaben og udvider med ernæringskontor9.4.2025 13:27:44 CEST | Pressemeddelelse
Dansk Vegetarisk Forening styrker med flere nyansættelser sin rolle som videnspartner i omstillingen til fremtidens fødevaresystem, både i Danmark og internationalt.
Ny undersøgelse bekræfter behovet for flere plantebaserede alternativer i takeaway-branchen – nyt samarbejde viser vejen13.2.2025 13:41:10 CET | Pressemeddelelse
En ny rapport fra DTU viser, at takeaway-mad i Danmark fortsat har et for højt indhold af fedt og salt samt for få kostfibre og grøntsager. Samtidig er danskernes forbrug af takeaway steget markant de seneste år. Dette understreger behovet for et bedre udbud af plantebaseret takeaway. Et samarbejde mellem branchen og grønne organisationer viser vejen.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum