SILVAN

Nyt SILVAN-byggemarked giver plads til stort gør-det-selv outlet i Kolding

Del
SILVAN åbnede lige efter nytår et 5.000 kvadratmeter stort byggemarked på Mosevej 1B i Sydbyen i Kolding. Det har skabt plads til et kæmpe outlet i den gamle SILVAN-butik på Skovvangen 59 i Nordbyen. Her har SILVAN samlet en bred vifte af havemøbler og tilbehør til hus og have, men det er tiltænkt de hurtige, for SILVAN Outlet holder kun åbent fredag-lørdag-søndag fra nu og hen over sommeren.
Morten Lauridsen, regionschef, SILVAN
Morten Lauridsen, regionschef, SILVAN

SILVANs topmoderne butik i Sydbyen er en af de nyeste i byggemarkedskæden, og derfor byder den på fuldt sortiment inden for hus og have, værktøj, maskiner, boligartikler og tilbehør. Varesortimentet kan tilmed bestilles over nettet og afhentes maksimalt tre åbningstimer senere i butikken via SILVANs Click & Collect-ordning.

Da det nye SILVAN-byggemarked i Sydbyen slog dørene op, efterlod det en tom SILVAN-butik på den gamle adresse Skovvangen 59 i Nordbyen. Det har SILVAN udnyttet til at fylde den ellers tomme butik med et bredt udvalg af helt nye varer fra SILVANs 44 butikker rundt om i Danmark. Dertil kommer et kæmpe restmarked, hvor priserne er helt i bund med besparelser på op til 80%.

-          De fleste danskere kan godt lide at gøre en god handel, og at dømme efter vores første åbningsdage i SILVAN Outlet er koldingenserne bestemt ingen undtagelse. Priserne er sat meget lavt, og står man og mangler nyt til hus eller have, er der gode muligheder for at gøre et kup, siger regionschef Morten Lauridsen fra SILVAN.

SILVAN Outlet i Kolding er tiltænkt de hurtige gør-det-selv-folk. Planen er nemlig kun at holde outlet-byggemarkedet åbent et sted mellem 10 og 14 uger hen over sommeren – og kun fredag, lørdag og søndag fra 10 til 17.

-          Vi har åbnet et funklende nyt byggemarked på Mosevej 1B, og det er selvfølgelig her, vi lægger størstedelen af kræfterne med 10 dedikerede medarbejdere og fuldt fokus på kundeservice, en stor Drive-in og Click & Collect. Det ligger optimalt i forhold til Sydbyen og Koldings opland, og området er strategisk vigtigt for os, fortæller Morten Lauridsen.

Læs mere om SILVAN Outlet i Kolding på silvan.dk/outlet, eller følg SILVAN Outlet Kolding på Facebook.

Nøgleord

Kontakter

Morten Lauridsen, regionschef, SILVAN, tlf. 52 13 03 44 / mla@silvan.dk
Presseservice: Jacob Lange, Lange PR, tlf. 20 76 30 20 / jacob@langepr.dk

Billeder

Morten Lauridsen, regionschef, SILVAN
Morten Lauridsen, regionschef, SILVAN
Download
SILVAN Outlet Kolding
SILVAN Outlet Kolding
Download
SILVAN Outlet ligger i SILVANs gamle butik på Skovvangen 59 i Nordbyen, Kolding
SILVAN Outlet ligger i SILVANs gamle butik på Skovvangen 59 i Nordbyen, Kolding
Download

Information om SILVAN

SILVAN
Edwin Rahrs Vej 88
8220 Brabrand

http://www.silvan.dk

SILVANs byggemarkeder henvender sig først og fremmest til den private gør-det-selv-kunde, men professionelle håndværkere handler også i kædens 44 byggemarkeder. Foruden 18.000 faste varer fører SILVAN et sæsonpræget sortiment og yderligere tusindvis af bestillingsvarer, som kan købes på nettet og leveres enten derhjemme eller i butikkerne via Click & Collect-systemet. SILVAN-byggemarkederne er strategisk placeret omkring landets større byer, og butikkerne har et gennemsnitligt salgsareal på 2.400 m2, hvortil kommer lager, administration og havecenter. Læs mere på www.silvan.dk

Følg pressemeddelelser fra SILVAN

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SILVAN

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye