Frie

Fusion fordobler medlemstallet, når to stærke a-kasser bliver til én

Del
Fra næste år slår DANA og A-kassen Frie sig sammen for at kunne yde den bedste service til endnu flere lønmodtagere og selvstændige og stå styrket i markedet for arbejdsløshedsforsikring.
Jesper Wengel, direktør
Jesper Wengel, direktør

DANA har historisk set været Danmarks eneste a-kasse udelukkende for selvstændige, og nu får A-kassen Frie glæde af de stærke kompetencer til gavn for medlemmerne. Fra årsskiftet bliver DANA en del af A-kassen Frie, der primært har varetaget lønmodtagernes interesser. Med en fordobling af medlemstallet til 43.000 og en bredere målgruppe følger også flere muligheder for at give medlemmerne endnu mere værdi for deres kontingent.

Et godt match

- Sammen har DANA og A-kassen Frie mulighed for at støtte medlemmerne gennem hele arbejdslivet, uanset om de går fra lønmodtager til selvstændig eller omvendt. Desuden er begge a-kasser kendt for deres høje kvalitet i sagsbehandlingen og deres gode service, så på den måde komplimenterer vi også hinanden godt, udtaler formand for A-kassen Frie Finn D. Aalestrup, mens direktør Jesper Wengel supplerer:

- Vi har gennem lang tid haft ambitioner om at styrke vores a-kasser. Med behovet for store investeringer i ny teknologi for at sikre et højt serviceniveau til medlemmerne og ønsket om at skærpe konkurrence-evnen er det nødvendigt, at vi øger væksten for at fremtidssikre A-kassen Frie og DANA.

På den anden side af Storebælt ser DANA også frem til samarbejdet med A-kassen Frie med hovedsæde på Fyn.

- Frie og DANAs værdier og kulturer passer godt sammen, og i begge kasser er der fokus på at give medlemmerne den bedste målrettede service. Derfor tror jeg på, at den nye fusionerede a-kasse vil blive konkurrencedygtig på både pris og kvalitet. Medlemmerne vil stadig møde de samme dygtige a-kasse- og jobkonsulenter, som fagligt har fokus rettet mod henholdsvis selvstændige og lønmodtagere, udtaler Lone Gammelgaard, formand i DANA.

Finn D. Aalestrup og Jesper Wengel står sammen med den øvrige fusionerede bestyrelse og chefgruppe i spidsen for den nye organisation, som fortsat vil have to primære lokationer i Odense og Storkøbenhavn.

Frem mod fusionen 1. januar 2020

- A-kassen Frie og DANA ser frem til en spændende tid henover efteråret, som skal sikre en god overgang for alle vores medarbejderne med fokus på en styrkelse og udvikling af a-kassen og fortsat høj service til alle vores medlemmer, slutter Jesper Wengel.

Kontakter

For yderligere information:


Direktør Jesper Wengel: 5319 4878
Formand Finn D. Aalestrup: 3020 8677
DANA Formand Lone Gammelgaard 2021 0017
Pressekontakt Maria S. Henriksen: 2466 2752

Billeder

Jesper Wengel, direktør
Jesper Wengel, direktør
Download

Information om Frie

Frie
Frie
Overgade 24
5000 Odense C

63 13 85 50https://www.frie.dk/

Kort om DANA:
DANA har i over 40 år været den eneste a-kasse kun for selvstændige. De 19.000 medlemmer nyder godt af DANAs solide rådgivningserfaring og det høje serviceniveau, der giver de selvstændige de bedste forudsætninger for succes med forretningen.

Kort om A-kassen Frie:
A-kassen Frie tilbyder professionel rådgivning og vejledning til alle lønmodtagere, der ønsker at tage ansvar for deres arbejdsliv. A-kassen har ca. 24.000 medlemmer og ligger i top på medlemstilfredshed på Trustpilot.

Følg pressemeddelelser fra Frie

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Frie

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye