DMDD A/S

Danske IT-løsninger eksporteres til hele Europa

Del
DMDD A/S er blevet opkøbt af SYNLAB – den førende europæiske leverandør af diagnostiske ydelser på sundhedsområdet.

DMDD A/S (Dansk Medicinsk Data Distribution), der står bag de landsdækkende danske online løsninger WebReq og Web-Patient, meddelte i dag, at selskabet er blevet opkøbt af SYNLAB Group, den førende europæiske leverandør af diagnostiske ydelser på sundhedsområdet.

DMDD A/S ligger i Vejle og leverer specialiserede IT-løsninger og digital infrastruktur til alle parter inden for det danske sundhedsvæsen. I særdeleshed leverer selskabet integrerede IT-løsninger, der lever op til de høje forventninger og krav fra borgere, patienter, læger, hospitaler, laboratorier og andre stakeholders i sundhedssektoren.

SYNLAB er til stede i mere end 40 lande på fire kontinenter, og omsætningen ligger årligt på ca. 1,9 mia. euro. Novo Holdings A/S er aktionær i SYNLAB. Gennem opkøbet af DMDD A/S investerer SYNLAB i en ISO/IEC 27001-certificeret og veldrevet IT-virksomhed med højtuddannede medarbejdere. Det var DMDD’s styrker inden for innovation og dets evne til, fra idé-stadiet, at skabe landsdækkende IT-løsninger til borgere, patienter, læger og det danske sundhedsvæsen, som gjorde, at SYNLAB blev interesseret i DMDD A/S.

Opkøbet giver store muligheder for begge organisationer. Under dets nye stærke ejer, SYNLAB, vil DMDD A/S få yderligere mulighed for at kunne udvikle sin vifte af ydelser til fordel for borgere, patienter, sundhedsprofessionelle og – overordnet set – hele det danske sundhedsvæsen.

Henriette Jakobsen, som bliver på posten som CEO i DMDD A/S efter opkøbet, glæder sig over den seneste udvikling:

“SYNLAB’s opkøb giver os en fantastisk mulighed for at bruge vores erfaringer fra det danske marked til at skabe skræddersyede løsninger i andre lande sammen med SYNLAB. Med vores knowhow og innovative teknologiske løsninger kan vi være en fortsat støtte i SYNLAB’s bestræbelser på at forbedre serviceydelserne til deres kunder og patienter.”

Kontakter

Henriette Jakobsen, CEO
Tlf. +45 22 49 33 44
e-mail: hj@dmdd.biz

Billeder

Links

Information om DMDD A/S

DMDD A/S
Storhaven 12
7100 Vejle

Vi har fokus på sundhedsfagligt validerede nationale IT-løsninger, som skaber sammenhæng for borgerne i mødet med sundhedsvæsnet.

DMDD har specialiseret sig i nationale IT-løsninger og infrastruktur, som anvendes af alle sundhedsvæsnets parter. Vi har mere end 15 års erfaring og unik viden om sundhedsvæsnets mange parter, de mange interesseorganisationer og talrige IT-systemer på sundhedsområdet.

Vi ser os selv som den konsensussøgende samarbejdspartner, som omsætter visionære idéer til lettilgængelig infrastruktur og brugervenlige løsninger, der skaber værdi for borgere og sundhedsprofessionelle.

Følg pressemeddelelser fra DMDD A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye