BazukaBazuka

Bazuka får tidligere TBWA-direktør Claes Rasmussen som bestyrelsesformand

Del
Bazuka Reklamebureau henter muskler ind i bestyrelsen. Tidligere TBWA-direktør, Claes Rasmussen, har sat sig i stolen som bestyrelsesformand og skal være med til at navigere bureauet og holde kursen i en kommende vækstperiode.

De fleste i bureauverdenen kender Claes Rasmussen, som i næsten 30 år stod i spidsen som direktør for Reklamebureauet TBWA. Claes Rasmussen rådgiver nu bl.a. ambitiøse startup-virksomheder og har siden årsskiftet fungeret som rådgiver for Bazuka.

Fokus på forretningsudvikling

Den nye bestyrelsesformand får først og fremmest ansvaret for forretningsudvikling og skal sammen med ledelsen stå i spidsen for en ambitiøs vækststrategi. Ifølge medejer, Katrine Worm Saust, har Bazuka primært haft fokus på udvikling af bureauets kunder og eksekvering af opgaver. ”Vi har haft virkelig travlt, siden vi startede bureauet i 2015. Claes tvinger os til at bremse op og komme ned i maskinrummet. For at Bazuka kan blive den virksomhed, vi ønsker at være, bliver vi nødt til at have tydelige mål og en skarp strategi. Vi har i ledelsen altid været enige om vores overordnede mål, men vi har ikke haft fokus på at lave langsigtede strategier for virksomheden. Det er der brug for nu. Med Claes ombord kan vi lægge den helt rigtige strategi for bureauet.”

Et stærkt ledelsesteam

Ifølge Claes Rasmussen er det alfa og omega at sætte det rigtige ledelsesteam ud fra det idégrundlag, som virksomheden har. "Ledelsesteamet består af Flemming Therkelsen, Katrine Worm Saust og Tomas Hedeboe Møller. De er alle meget forskellige og har forskellige kompetencer. Netop det er deres styrke og betyder, at de komplementerer hinanden rigtig godt og udgør et stærkt ledelsesteam,” fortæller Claes Rasmussen og fortsætter: ”Bureauet går en spændende fremtid i møde, hvor de skal fortsætte det, de allerede har opbygget og videreudvikle deres kernekompetencer.”

Bazuka er specialister i hus- og havesegmentet

Reklamebureauet henvender sig primært til virksomheder indenfor hus- og havesegmentet. ”Alle tre ejere har en fortid fra mediebranchen og særligt hus- og haveejersegmentet. Den mangeårige viden og erfaring med segmentet gør Bazuka til eksperter indenfor deres felt. Deres passion og fokus omkring respons gør dem til specialister i at skabe leads og forretningsudvikle deres kunder. De har medieforståelse og samtidig en skarp digital tilgang”, forklarer Claes Rasmussen.

”Bazuka rammer en niche og har ramt tiden. De har haft bemærkelsesværdig vækst, som ikke mindst skyldes deres specialistviden, men også deres engagement i forhold til kunder. Samtidig er de leadgenererende og dermed vækst- og salgsorienterede.”

Store kunder i porteføljen

At bureauet er specialister og engageret i deres kunder har bl.a. fået virksomheder som Jydsk Tagteknik, Robert Bosch, BWT, Wiha Nordic, Gastech-Energi m.fl. til at vælge Bazuka som deres reklamebureau.

Om Bazuka

Bazuka ligger i hjertet af Roskilde og har i den nuværende form eksisteret siden 2015. Reklamebureauet består af de tre ejere og har herudover pt. fem medarbejdere. Bazuka rådgiver bl.a. om medier og målgrupper. Derudover udvikler og producerer de kampagner og imødekommer kundernes ønsker om analyse, måling og leadgenerering.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Katrine Worm Saust

Medejer | Chefdesigner

Direkte tel: 26 82 93 96
katrine@bazuka.dk

Bazuka | Hersegade 18, 1 | 4000 Roskilde
Tel. 70 70 75 85  |  www.bazuka.dk 

Nøgleord

Billeder

Links

Information om Bazuka

Bazuka



Følg pressemeddelelser fra Bazuka

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye