Jyske Bank tilbyder Google Pay til alle

Del
Jyske Bank giver fra i dag bankens kunder og andre interesserede mulighed for at bruge Google Pay, som netop er kommet til Danmark

Jyske Banks kunder – og andre interesserede – kan fra i dag bruge Google Pay.

-Vi er glade for at kunne introducere Google Pay, for kunder med iPhones har virkelig taget Apple Pay til sig, og nu har vi med Google Pay fået resten af mobiltelefonerne med. Og mon ikke kunderne med android-baserede mobiltelefoner bliver lige så glade, siger bankdirektør Peter Schleidt, Jyske Bank.

Google Pay har hidtil ikke været tilgængelig i Danmark.

-Det er en fornøjelse, at være de første til at tilbyde løsningen, så snart det var en mulighed, siger Peter Schleidt.

-Vi ønsker, at vores kunder skal have alle betalingsmulighederne stillet til rådighed. Vi har nu hele paletten, så kan kunderne selv vælge om de vil bruge kort, deres mobil eller deres ur til at betale med uanset om de er i Danmark eller i udlandet, siger bankdirektøren.

Hvis man har sin privatøkonomi i en anden bank, kan man selv oprette Google Pay via en selvbetjeningsløsning på bankens hjemmeside: Man opretter en konto i Jyske Bank, men behøver ikke at flytte sin øvrige økonomi med.

-De fleste vil kunne etablere konto og elektronisk VISA kort samt tilknytte det til Google Pay på under 10 minutter, siger Peter Schleidt.

Google Pay er en nem og sikker løsning, der bliver brugt i mange andre lande. Når man bruger Google Pay, giver man Google adgang til data om de betalinger, der gennemføres via Google Pay, men betalingsdata bruges ikke til at målrette annoncering.

-Det er helt og holdent kundens eget valg, om man vil bruge Google Pay og dermed give adgang til visse data. Vi stiller nu løsningen til rådighed, og når man opretter sig, gør vi tydeligt opmærksom på, at Google får adgang til data, fastslår Peter Schleidt.

 

 

 

Nøgleord

Kontakter

Yderligere information: Bankdirektør Peter Schleidt på 89 89 20 10 eller mobil: 6136 0000

Links

Information om Jyske Bank

Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600 Silkeborg

89 89 89 89https://www.jyskebank.dk/

Følg pressemeddelelser fra Jyske Bank

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Jyske Bank