Erhvervsministeriet

Erhvervsministeren besøger Singapore med fokus på søfart og fintech

Del
I de kommende fire dage besøger erhvervsminister Rasmus Jarlov Singapore, hvor han skal bakke op om Danmarks handelsmæssige og politiske interesser.

Fokus på besøget er at fremme Det Blå Danmark, danske finansielle tech-virksomheder og sætte fokus på eksport af bæredygtige løsninger.

Singapore og Danmark er begge frontløbere i den digitale omstilling og blandt de bedste lande i verden at gøre forretning i. Singapore er samtidig den centrale hub for udenlandske virksomheder i Sydøstasien. Flere end 350 danske virksomheder er registreret i landet.

Under besøget skal erhvervsministeren mødes med blandt andre Singapores finansminister, transportminister, en række danske virksomheder og deltage i underskrivelsen af to samarbejdsaftaler.

Nøgleord

Kontakter

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.em.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum