DGI

132.000 gymnaster til DGI Gymnastiks forårsopvisninger

Del

Højsæsonen for gymnastikopvisninger skydes i gang 24. februar med den forårets første af 120 opvisningsdage landet over.

Mere end 132.000 gymnaster fra foreninger, efterskoler og DGI’s landsdelshold sørger for, at der bliver fyldte haller til DGI’s forårsopvisninger landet over i februar, marts og april.

Forårsopvisningen i Søndersø på Fyn skyder sæsonen i gang 24. februar, hvor 2300 gymnaster giver opvisning i løbet af weekenden.

Der forventes flere end 128.000 tilskuere til de mere end 120 opvisningsdage i foråret 2018.

Og det glæder formand for DGI Gymnastik, Hanne Lene Haugaard, at så mange vil vise og opleve gymnastikken.

”Opvisningerne er kulminationen på gymnastiksæsonen, hvor vi viser mange måneders hårdt arbejde og intens træning frem. Det er et højdepunkt for gymnasterne, og det er skønt at se, at der også er så mange publikummer, som vil dele opvisningsdagene med os,” siger Hanne Lene Haugaard.

Imponerende gymnastik og plads til alle

Forårsopvisningerne viser hvert år, hvor bredt gymnastikken favner – og 2018 er ingen undtagelse.

Til opvisningerne kan publikum opleve alt fra de mindste børnehold i tylskørter over REP-holdenes imponerende programmer til motionsherrer og – damer.

Alle bidrager til, at opvisningerne og gymnastikken giver plads til alle aldre og niveauer.

”Det er noget helt særligt at give opvisning – uanset niveau. Så til opvisningerne mødes børn, unge og voksne og mærker det samme sug i maven. Det viser helt tydeligt, at gymnastikopvisningerne favner bredt,” siger Hanne Lene Haugaard.

Frivillige er altafgørende

Med de mange tusinde gymnaster og publikummer, der hvert år strømmer til DGI’s forårsopvisninger, skal der også en kæmpe indsats til for, at opvisningsdagene går op i en højere enhed. Den opgave bliver løftet af tusinder af frivillige, både i idrætsforeningerne og i DGI.

Uden dem var der hverken gymnastikhold eller –opvisninger.

”De frivillige er altafgørende for forårsopvisningerne og for hele gymnastikken. De leverer en kæmpe indsats og gør en stor forskel,” understreger Hanne Lene Haugaard.

På landsplan afholdes der fem færre opvisningsdage i år end i 2017, og derfor deltager omkring 1000 færre gymnaster i årets forårsopvisninger.

Nøgleord

Kontakter

Information om DGI

DGI
DGI
Vingsted Skovvej 1
7182 Bredsten

79 40 40 40https://www.dgi.dk/

Følg pressemeddelelser fra DGI

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DGI

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum