Tivoli A/S

NIMB udvikler gourmetkonceptet: nye navne, nyt design, udvidet brasserie

Del
På Nimb går det godt! Så godt at gourmethuset, der åbnede i 2008, ser fremgangen som en enestående mulighed for at udvide og udvikle dele af huset i løbet af de kommende måneder.

Nimb Herman får nyt navn – og ny køkkenchef
Thomas Herman, der var med til at starte Nimb og med sit team på kort tid skaffede Nimb Herman titlen som Årets Restaurant i 2009 og en Michelin-stjerne samme år, har valgt at trække sig fra Nimb for at påbegynde et nyt projekt samt arbejde med nye kogebøger og tv.

Tivoli har derfor i dag skrevet kontrakt med Allan Poulsen, som skal tegne køkkenet i Nimbs gourmetrestaurant fra april 2012. Allan Poulsen hører til blandt Danmarks bedste kokke og kommer med en stolt kokkebaggrund, senest som køkkenchef på den højt respekterede og anerkendte kro, Henne Kirkeby Kro i Vestjylland.

”Nimb er netop blevet en succes, fordi vi satser på kvalitet – noget folk gerne betaler for. Og Allan Poulsen kommer til huset i en tid, hvor vi igen tænker nyt, udvikler og udvider – sidste år med Nimb Bar´n´Grill og Nimb Terrasse og nu med både med Nimb Brasserie, Nimb Vinotek og den nye gourmetrestaurant. Nu får Allan Poulsen mulighed for at præge udviklingen med sin kreativitet, kvalitetssans og personlige gastronomiske visioner. Han har en profil, som passer rigtig godt til Nimb med hans mangeårige erfaring og talent inden for det nordiske køkken på et højt gastronomisk plan”, udtaler René Jasper Thomsen, Vicedirektør, Tivoli High End, øverste ansvarlige for Huset Nimb.

”Jeg ser frem til at være med til at opretholde Nimbs renommé som gourmethus og føre de stolte traditioner videre”, udtaler Allan Poulsen.

”Det har været fantastisk at være en del af Huset Nimb og se den udvikling huset har taget, siden vi startede i 2008. Efter mange år i køkkenet har jeg nu lyst til at prøve kræfter med nogle nye projekter inden for gastronomien og bl.a. også lave nogle kogebøger og tv”, udtaler Thomas Herman.

Det nye navn på Nimbs gourmetrestaurant bliver Nimb Louise (Louise – Fru Nimb – var den der slog Nimb-navnet fast som et kvalitetsmærke i de restauranter, hun drev sammen med sin mand og sine døtre, herunder Nimb i Tivoli fra 1909). Restauranten åbner 10. april 2012. Nuværende køkkenchef på Nimb Herman, Philip Scheel Grønkjær vil styrer køkkenet frem til da.

Nimb Brasserie får plads til 400 gæster
Nimb overtog for nylig ´Balkonen´, som ligger i Nimb-bygningens ene fløj mod Plænen, og udvider derfor med ekstra 280 pladser. Det nye brasserie, som bliver et af Danmarks største, bliver et klassisk brasserie med en international stemning. Retterne er bl.a. inspireret af det nordiske køkken. Ombygningen starter 20. februar. Nimb Brasserie holder derfor lukket frem til 12. april 2012, hvor Tivoli åbner for sæsonen. I mellemtiden kan gæster spise frokost i Nimb Bar og middag (som nu) i Nimb Bar´n´Grill.

Nimb Vinotek har fået ny indretning og ny Chef Sommelier
I løbet af januar er det rustikke lokale blevet forvandlet til et mere indbydende rum med Wegner stole og hyggelige kroge, hvor vin og lette retter stadig kan nydes, og hvor Nimb Vinotek fortsat vil afholde vinsmagninger og events samt specialarrangementer for Nimb Vinklub. Nimb Vinotek har samtidig fået ny Chef Sommelier, Martin Geertsen, som indtil nu har været restaurantchef på Nimb Herman, og som også vil have ansvaret for Nimb Vinklub.

Læs mere om Nimb på nimb.dk

For yderligere information, kontakt venligst Nimb.

Med venlig hilsen,

Julie von Sperling
Nimb, Guest Relations Manager
e. julie@nimb.dk

m. 2272 5852

Billeder

Allan Poulsen, ny køkkenchef Nimb Louise
Allan Poulsen, ny køkkenchef Nimb Louise
Download

Information om Tivoli A/S

Tivoli A/S
Tivoli A/S
Vesterbrogade
1630 København V

http://www.tivoli.dk/

Følg pressemeddelelser fra Tivoli A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tivoli A/S

Tivoli satser på musikken i 201221.2.2012 09:42:27 CET | Pressemeddelelse

I 2012 bruger Tivoli over 50 mio. kr. på kulturelle tilbud, der spænder fra alt fra rock, jazz, ballet, børnemusik, verdensmusik til live klassiske koncerter på Plænen. Det sker alt sammen, når Tivoli tager hul på sommersæsonen 2012, hvor der bliver indført en ny musikuge, der sikrer plads til flere musikalske genrer i respekt for Havens historie gennem 168 år. Strukturen for den nye musikuge har til formål at give gæsterne et bedre overblik over Havens voksende kulturudbud og træder i kraft fra 12. april.

Brdr. Price åbner restaurant i Tivoli31.1.2012 14:34:57 CET | Pressemeddelelse

Adam og James Price og deres samarbejdspartnere fra Dragsholm Slot har netop indgået aftale med Tivoli om at åbne restaurant i lokalerne i Glassalen, som tidligere rummede The Paul. Restauranten, der slår dørene op på Tivolis åbningsdag d. 12. april, kommer til at byde på de bedste, danske smørrebrød til frokost og livretter fra det klassiske, danske køkken om aftenen. ”Da Tivoli henvendte sig og tilbød os de fantastiske lokaler i Glassalen og nogle fornemme muligheder, var det svært at holde ideerne og begejstringen tilbage. Det giver utrolig god mening for os at indlede et samarbejde med Tivoli – ikke mindst da Price-familien har mere end 160 års historie til fælles med Haven. Det var sådan set Tivoli, der udkonkurrerede vores forfædres teater på Vesterbrogade i 1840’erne. Pricerne rykkede dengang med ind i Carstensens Tivoli og blev stjerner på Pantomimeteatret. At vi nu åbner restaurant i Haven næsten 170 år efter, kan ses som et udtryk for samme ræsonnement:

World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye