
Kylling lige så godt som el-biler
"Der er ikke mange der ved, at kødproduktion står for næsten en femtedel af udslippet af drivhusgasser (18 %), og den absolut største del kommer fra produktionen af kødkvæg (oksekød). Hvis danske familier blot udskiftede halvdelen af oksekødet på middagsbordet med kylling, så sparer de samme mængde CO2, som hvis de udskiftede deres bil med en el-hybridbil ", fortæller stifter og indehaver af Middagsfred Kicki Theander
Siden 2007 har hun leveret 1,7 mio måltider til svenske familier. Nu vil hun gøre det samme til danskerne. Opskriften er enkel. Man lærer befolkningen af spise sundt og klimasmart ved søndag aften at levere alle de rigtige ingredienser til hverdagens aftenmåltider direkte til familiens hoveddør.
"Stadig flere vælger færdigretter, da de enten ikke har tid eller orker først at skulle købe ind og så derefter lave mad. Det betyder usund mad og mad, der i sin fremstilling er enormt miljøbelastende. Vores mission er at ændre på dette ", uddyber Kicki Theander
Fakta om Middagsfred:
■ Al maden er garanteret fri for hærdet fedt og kunstige sødemidler.
■ Hel- og halvfabrikata søges undgået, hvilket bevirker færre konserveringsmidler, farvestoffer og andre tilsætningsstoffer.
■ Alle ingredienser er friske, holdbare og nøje udvalgt efter deres hvor sunde de er.
■ Det tager max 30 minutter at forberede en middag til en familie på fire personer.
Læs mere på middagsfred.dk
For flere informationer kontakt venligst:
Tom Richter, telefon 38 32 22 14
Kicki Theander +46 73 728 1148
Information om middagsfred.dk

Nordre Fasanvej
2000 Frederiskberg
Følg pressemeddelelser fra middagsfred.dk
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.