Cold Hawaii Film Festival

Cold Hawaii Film Festival i Thy på rekordkurs

Del
Årets Cold Hawaii Film Festival (CHFF) i Klitmøller i Thy har åbnet for tilmeldingerne og kursen er sat imod endnu en deltagerrekord.

Når Cold Hawaii Film Festival afvikles for fjerde gang i Klitmøller i Thy, tegner festivalen til at fortsætte den vækst, den har haft siden starten.

- vi har haft ti film med de seneste år, og interessen er allerede større end tidligere år, så vi går efter rekord, siger Alicja Cupial og Morten Duus, der står bag festivalen.

Konkurrencen er åben for alle interesserede filmmagere – amatør som professionel.

- ideen bag festivalen er at skabe en event, hvor surfere, filmmagere og film interesserede kan mødes og dele deres passion for bade surf og filmproduktion. Reglerne er simple: alle film skal være optaget og klippet og indsendt til konkurrencen indenfor perioden 1. november 2017 til og med 1. april 2018, fortæller arrangørerne.

Herudover skal alle surf frekvenser være skudt i Skandinavien (Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Færøerne eller på Grønland) eller flere af disse steder, og så må hver film vare maximalt otte minutter.

Dommerne - der sidste år blandt andre talte Oscar-nominerede Aske Bang - vil bedømme filmene ud fra det surftekniske, selve historien, den produktionsmæssige kvalitet ligesom publikumsreaktionerne på visningerne, vil veje i bedømmelsen.

Festivalen tager ansvar for miljøet
Udover at være en konkurrence, er festivalen også en familieevent, hvor man i samarbejde med Clean Ocean Project afholder en Trash Art konkurrence for børnene.

- Stranden er et af vores vigtigste aktiver i Klitmøller, og den skal vi passe på og ikke mindst holde ren. Så først gør vi stranden ren, og bagefter bygger ungerne kunst ud af det affald, der indsamles, fortæller Alicja Cupial og Morten Duus.

Cold Hawaii Film Festival finder sted den 4.-5. maj 2018 i Kassehuset i Klitmøller, og der uddeles priser til både filmmagerne - og vinderne af Trash Art konkurrencen.

Foto credits : Jonas Holmriis, CHFF

FAKTA:
Cold Hawaii Film Festival
Kassehuset, Klitmøller

Fredag den 4. og lørdag den 5. maj 2018

Præmier i filmkonkurrencen:
Førstepræmie 8.000 kroner
Anden præmie 5.000 kroner
Tredje præmie 3.000 kroner

Læs mere på : Facebook

Nøgleord

Kontakter

Mediekontakter:
Festivalleder Morten Duus +45 2993 7596
Festivalleder Alicja Cupial +45 7269 1408
Kommunikationsrådgiver Christian Kjeldsen, tlf. 2621 1145

Billeder

Information om Cold Hawaii Film Festival

Cold Hawaii Film Festival
Vinkelsti 33, Klitmøller
7700 Thisted

40544660http://www.coldhawaiifilmfestival.com

Cold Hawaii Surf- & Film Festival er en dansk surf- og filmfestival, der hvert år afvikles i starten af maj i Klitmøller i Nordvestjylland.

Festivalen startede i 2015 og alle deltagende film skal være optaget i de nordiske lande samt skal surf indgå på een eller anden måde. Herudover afvikles en Trash Art konkurrence samt uddeles Danish Surf Awards. 

Følg pressemeddelelser fra Cold Hawaii Film Festival

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Cold Hawaii Film Festival

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye