Danske Osteopater

Sygeforsikringen ”danmark” giver tilskud til osteopatisk behandling fra 1.1.2018

Del
Fra 1. januar 2018 giver Sygeforsikringen ”danmark” et tilskud til deres medlemmer når de modtager osteopatisk behandling, udført af en osteopat der i forvejen har en sundhedsautoriseret baggrund som fysioterapeut eller kiropraktor. Tilskuddet til Gruppe 1, Gruppe 2 og Gruppe 5 bliver 133 kroner for første behandling og 88 kroner for de efterfølgende behandlinger. Sygeforsikringen "danmark", der er en medlemsejet forening, har i dag mere end 2,4 million medlemmer.

Osteopati er en manuel sundhedsprofession, baseret på naturvidenskabelige fag, som eksempelvis anatomi, fysiologi, neurologi, biomekanik og sygdomslære. Osteopater behandler alene med deres hænder som redskab og anvender behandlingsteknikker der kan bestå af: Manipulationer af kroppens led, ledmobilisering, strækteknikker samt massage af muskler og bindevæv, muskel-energi teknikker og fascielle teknikker.

En osteopat diagnosticerer, behandler samt forebygger muskel- og led problemer i hele bevægeapparatet, eksempelvis ryg-bækken- og nakkeproblemer, sports- og overbelastningsskader, hovedpine, samt gener relateret til graviditet og fødsel. Da årsagen til de oplevede symptomer kan stamme fra et andet sted i kroppen, behandler osteopaterne både symptomerne samt årsagen til symptomerne. I en osteopatisk praksis kombineres den osteopatiske tilgang med behandlerens teoretiske samt manuelle færdigheder, med henblik på en individuel behandlingsstrategi der er tilpasset den enkelte patients behov.

Foreningen Danske Osteopater består af 116 færdiguddannede osteopater, hvoraf omkring 90% af medlemmerne er uddannede fysioterapeuter i forvejen, mens vores øvrige medlemmer er fuldtidsuddannede osteopater, primært med bachelor- eller mastergrad fra anerkendte skoler i Europa. 

Osteopati har eksisteret som behandlingsform siden 1874, og er allerede autoriseret i England, Malta, Portugal, Finland, Island, Schweiz, Frankrig og Lichtenstein. Danske Osteopater arbejder aktivt på en autorisationsordning for osteopater i Danmark. Medlem af Danske Osteopater bærer titlen M.R.O.DK, som står for Medlem af Danske Osteopater i Danmark, og er din sikkerhed for en høj faglig standard.

Kontakt:

Hanna Tómasdóttir, DO M.R.O.DK

Konst. formand for Danske Osteopater

Tlf.: 26 25 56 99/ email: info@danskeosteopater.dk

Billeder

Information om Danske Osteopater

Følg pressemeddelelser fra Danske Osteopater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Osteopater

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye