Falck

Falck får fuldt ejerskab af Grupo EMI

Del
Falck køber de resterende 36,9% af Grupo EMI og får fuldt ejerskab af Colombias ledende leverandør af præhospital lægebehandling.

Falck køber de resterende 36,9% af Grupo EMI og får fuldt ejerskab af Columbias ledende leverandør af præhospital lægebehandling.

CEO for Falck Ambulance, Jakob Bomholt, siger:

”Grupo EMI har leveret tocifret, lønsom vækst år for år i de seneste ti år. Virksomhedens har en voksende kundebase på omkring 1,1 millioner abonnenter i en række lande i Latinamerika. Virksomhedens stærkeste marked er i Columbia, hvor den voksende middelklasse sætter pris på Grupo EMI’s akutte ambulance- og lægebehandling på skadestedet og i hjemmet.”

“Grupo EMI har en erfaren ledelse og en stærk strategi på plads, så virksomheden kan fortsætte sin vækst i eksisterende kernemarkeder og nye markeder, samtidig med at virksomheden optimerer sin forretning.”

Falck køber den resterende del af Grupo EMI fra Tribeca Homecare Fund, der har været Falcks partner siden 2007. Akkvisitionen trådte i kraft den 19. oktober 2017.

Om Grupo EMI
Grupo EMI er en ledende leverandør af præhospital lægebehandling og er til stede i Colombia, Ecuador, El Salvador, Panama, Uruguay og Venezuela. Grupo EMI skriver sine rødder tilbage til 1979, hvor virksomheden tilbød hjertebehandling i Uruguay.

I 2007 blev Grupo EMI formelt dannet af Tribeca Homecare Fund igennem en sammenlægning af en række præhospitale lægehandlingsvirksomheder. I 2011 købte Falck 63,1% af Grupo EMI. I dag er Grupo EMI størst inden for sit felt i Latinamerika.

Om Falck
Falck er en international leder inden for ambulance og sundhedsydelser. Med mere end 100 års erfaring samarbejder Falck med lokale og nationale myndigheder om at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, om at redde og assistere mennesker i nød hurtigt og kompetent og om at rehabilitere mennesker efter sygdom og skader.

Falck driver virksomhed i 46 lande på seks kontinenter og har flere end 36.500 ansatte.

Kontakt vores pressetjeneste for mere information: +45 7022 0307.

Information om Falck

Falck
Falck
Polititorvet
1780 København V

70 10 20 31http://www.falck.dk/

Følg pressemeddelelser fra Falck

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Falck