Aabenraa Kommune

11 elever og ni ansatte fra Fjordskolen og Kongehøjskolen hjemsendes

Del

På grund af en positiv COVID-19 test hos en elev på Kongehøjskolen er seks elever og seks ansatte hjemsendt. På Fjordskolen er en medarbejder konstateret smittet, hvorfor der er hjemsendt fem elever og tre ansatte.

På både Kongehøjskolen og Fjordskolen er der konstateret positive tilfælde af COVID-19. Det betyder, at der på Kongehøjskolen hjemsendes seks elever og seks ansatte, mens der på Fjordskolen hjemsendes fem elever og tre ansatte. De hjemsendte elever og ansatte er defineret som nære kontakter.

- Vi har orienteret forældre og ansatte på både Kongehøjskolen og Fjordskolen om hjemsendelserne, der sker helt efter myndighedernes retningslinjer for opsporing af nære kontakter. Jeg vil som altid gerne opfordre til, at vi alle gør vores bedste for at overholde de gældende restriktioner, så vi kan inddæmme og begrænse smitten af COVID-19, siger skolechef i Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen.

Ved positive tilfælde af COVID-19 i Aabenraa Kommunes skoler og dagtilbud gælder, at barnet igen må komme i skole eller institution efter to negative test foretaget fire og seks dage efter smittetilfældet.

Kontakter

Skolechef Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: randr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum