Carl-Ras A/SCarl-Ras A/S

Carl Ras er med i toppen i Europa

Del
Medarbejderne i Carl Ras var stolte over at få en 7. plads i konkurrencen om at være Danmarks Bedste Arbejdsplads 2016, men nu kan de næsten ikke få armene ned, for Carl Ras er blevet nr. 27 i Europa.

For første gang er Carl Ras på listen over Europas bedste arbejdspladser i konkurrencen arrangeret af Great Place to Work Institute. Torsdag aften blev det afsløret ved en stor prisoverrækkelse i Paris, at værktøjs- og beslagvirksomheden kom ind på en 27. plads i kategorien Små og mellemstore virksomheder.

Great Place to Work har i 20 år forsket i, hvad der gør en arbejdsplads god at være på, og stadig flere virksomheder deltager i konkurrencen om at blive kåret som den bedste arbejdsplads – i år var 2.340 europæiske virksomheder med. 

Tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder

At glade og tilfredse medarbejdere er mere engagerede og skaber højere værdi, for både kunder og virksomhed, er ikke noget nyt. "Det, der er vigtigt for os – og dermed svaret på hvorfor vi bruger så mange ressourcer på det – er det faktum, at vi anerkender, at det ikke kommer af sig selv", fortæller Tina Ziegler, HR-chef hos Carl Ras.

Byggemarkedsbranchen udvikler sig i en hastighed, der ikke er set før. Det medfører konstante forandringer, hvilket øger vigtigheden af at skabe rammer, hvor medarbejderne hele tiden føler sig trygge ved de ting, der sker, og at de kan følge med.

"Nøglen til dette finder vi i den enkeltes arbejdsglæde og stolthed, og derfor arbejder vi med dette tema hver eneste dag, året rundt," siger Tina Ziegler, "for vi lever af at levere service på et meget højt niveau, og det er svært for en medarbejder at gøre det, hvis man er utilfreds."

Vigtigt både for medarbejdere og rekruttering

For Carl Ras er det vigtigt at være med i Great Place to Works årlige konkurrence: "Det er først og fremmest et manifest overfor medarbejderne, at vi mener det, vi siger. At de har en garanti for, at vi konstant arbejder med arbejdsglæde som tema, og vi konstant er på udkig efter noget, vi kan gøre endnu bedre."

Hos Carl Ras er det også en del af strategien at have dygtige medarbejdere, som er meget eftertragtede – derfor er deltagelsen også en vigtig brik i Carl Ras’ employer branding-strategi. Den øger kendskabsgraden til en unik kultur overfor potentielle fremtidige medarbejdere.

Det skal fejres!

Timingen af offentliggørelsen er helt perfekt – i morgen lørdag fejrer Carl Ras sit 85-års jubilæum i Valby-hallen med en fest, hvor de også skal skåle for den fine placering. "Vi oplever, at vi er unikke i branchen og er stolte over at repræsentere branchen med så godt et resultat," slutter Tina Ziegler.

Kontakter

Ønskes yderligere oplysninger om Carl Ras A/S, kontakt venligst Tina Ziegler tlf.: 24 84 26 84 eller via e-mail: tzi@carl-ras.dk.

Billeder

Links

Information om Carl-Ras A/S

Carl-Ras A/S
Mileparken 31
2730 Herlev

44 85 55 11http://www.carl-ras.dk

Carl Ras A/S, er en familieejet virksomhed med københavnske rødder. Carl Ras fejrer i 2017 85-års jubilæum som markedets specialist inden for engrossalg af værktøj og beslag til professionelle håndværkere og industrien. Kæden har 330 medarbejdere og 14 engroscentre fordelt i hele landet.

Følg pressemeddelelser fra Carl-Ras A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Carl-Ras A/S

Carl Ras Håndværkermesse i Brøndby Hallen d. 23-26. september19.9.2014 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Carl Ras Håndværkermesse i Brøndby Hallen d. 23-26. september – den må du ikke gå glip af... Branchens største håndværkermesse nærmer sig med hastige skridt, og de mere end 72 leverandører, heriblandt nye, som udstiller på messen og Carl Ras’ medarbejdere arbejder alle på højtryk for at have alt klar til 4 festlige dage. Spændingen vil blive udløst d. 23. september, når Carl Ras for 16. gang slår dørene op til den årlige og traditionsrige Håndværkermesse, som denne gang har endnu flere kvadratmeters udstilling med det bredeste og største udvalg af gode tilbud, nyheder og produktdemonstrationer.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye