DEAS

109 nye studieboliger i Valby: Ny bydes de studerende indenfor

Del

I denne uge får over 100 glade studerende nøglerne til deres nye hjem i PKAs nyopførte ejendom Poppelstykket i Valbys gamle industrikvarter ved Ny Ellebjerg Station. Udlejningen af de nye lejeboliger kom i mål på under tre måneder.

Med vægt på fællesskabet

Ejendommen rummer 109 etværelses lejligheder i størrelsen 35-54 m², og der er lagt vægt på at skabe gode rammer for fælleskabet mellem de studerende gennem flere fælles opholdsrum med spisekøkken, stor tagterrasse samt et hyggeligt gårdmiljø.

”Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at opleve en ejendom med masser af liv. Der har været en stor interesse for studieboligerne, lige fra vi startede udlejningen i november. De rammer de unges ønsker om en attraktiv bolig til en fornuftig husleje på en central placering i København,” siger Lasse Rüsz, udlejningschef i DEAS, der har varetaget udlejningen og står for administration og drift samt bygherrerådgivning på vegne af PKA.

”Vi ser et stort potentiale i at investere i studieboliger med gode beliggenheder, og Valby er et attraktivt område. Med investeringen bidrager vi både til at afhjælpe boligmanglen for studerende i København og skabe et godt langsigtet afkast til medlemmernes pensioner,” siger Nikolaj Stampe, ejendomschef i PKA.

Område med mangfoldighed

De nye studieboliger er del af en helt ny bydel ’Poppelstykket 50’ med lejeboliger til alle generationer, både ungdomsboliger samt større lejligheder til familier med børn eller seniorer. Det er ambitionen, at området vil blive kendetegnet ved store og små nærbutikker samt et rigt kultur- og caféliv.

Valby er et velkendt område for PKA, der allerede tilbage i 2015 opførte 76 lejeboliger på Carl Jacobsens vej, der med hjælp fra DEAS også var fuldt udlejet inden indflytning.

”Valby er et attraktivt område for alle aldersgrupper. Det ligger tæt på centrum af København, her er gode skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder, og så bliver Valby et trafikknudepunkt i de kommende år, når både sydhavnsmetroen og den nye København-Ringstedbane kommer til at stoppe her,” siger Lasse Rüsz.

Kort om Poppelstykket
• 109 etværelses studieboliger
• Ligger på hjørnet af Poppelstykket og Følager i Valby
• Ejet af PKA
• 35-54 m²
• Husleje fra 4.750 kr. til ca. 6.300 kr.
• Officiel indflytning den 1. februar 2018

For mere information
Udlejningschef Lasse Rüsz, DEAS, mobil 27 78 38 80
Senior presse- og kommunikationskonsulent Michael Dam Andreasen, PKA, mobil 31 13 23 10, dam@pka.dk

Billeder

Information om DEAS

DEAS
DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

+45 70 30 20 20https://deas.dk

Kort om DEAS
DEAS A/S er et af Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskaber. Selskabet består af fem forretningslinjer: Ejendomsadministration, Property Asset Management, Facility Services, Udlejning og Offentlig-Privat Partnerskab (OPP). Vi tilbyder ydelser som administration af bolig- og erhvervsejendomme, ejer- og andelsboligforeninger samt management af butikscentre. Hertil kommer bygherrerådgivning, byggesagsadministration, energistyring, drift og vedligehold, udlejning af bolig- og erhvervslejemål samt salg og vurdering af erhvervsejendomme. DEAS administrerer cirka 2.000 ejendomme med cirka 70.000 lejemål i Danmark og har kontorer i København, Aalborg og Aarhus. DEAS A/S er et 100%-ejet datterselskab af DEAS Holding A/S.

Kort om PKA
PKA administrerer pensioner for fire pensionskasser primært inden for social- og sundhedsområdet med godt 300.000 medlemmer og en formue på 275 mia. kr. Samlet har PKA investeret 262 mio. kr. i 358 ungdomsboliger i København og Aalborg. PKA har investeret ca. 19 mia. kr. i danske ejendomme og ca. 2,6 mia. kr. i udenlandske ejendomme. Ambitionen er at øge investeringer i ejendomme til 30 mia. kr. frem mod 2020.

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum