Viasol A/S

Global markedsleder overhaler Teslas Powerwall og indtager det danske marked

Del
Med intelligent batterilagring gør tyske Sonnen danskerne uafhængige af deres el-selskab. På verdensplan er Sonnen 3 gange større end Tesla, og tyskerne overhaler nu også amerikanerne i kampen om det danske marked for energilagring.

En intelligent lagringsenhed, der lærer dit forbrugsmønster i husstanden at kende, tjekker vejrudsigten, sætter din vaskemaskine i gang, udregner prognoser for kommende perioder og handler strøm for dig når strømmen er billig. Denne løsning, der hidtil ikke har været tilgængelig for danskerne, er ifølge Sonnen svaret på drømmen om uafhængighed fra el-selskaberne. I kombination med et solcelleanlæg, eller en anden vedvarende energikilde, sørger SonnenBatteriet for, at du opnår det højest mulige egetforbrug, af den grønne strøm du selv producerer, og med et egetforbrug på mellem 70-80% er SonnenBatteriet med til at gøre dig nærmest uafhængig af dit el-selskab.

SonnenBatteriet er med mere end 20.000 installationer, det mest gennemtestede produkt der er på markedet, og batteriet leveres med markedets længste garanti. Samtidig kan SonnenBatteriet installeres både ved nye- og allerede eksisterende solcelleanlæg.

At SonnenBatteriet nu er tilgængelig i Danmark, er en rigtig god nyhed for alle private solcelleejere. Det er ganske enkelt det bedste og produkt på markedet, og SonnenBatteriet sætter de andre løsninger vi har set fra bl.a. Tesla, LG, SMA og kinesiske Hybrid Power og Solax langt ud på sidelinjen,” udtaler direktør i Viasol Rasmus Christiansen

Viasol A/S og Sonnen GmbH indgår strategisk aftale om salg af intelligente solcellebatterier til det danske marked

Viasol og Sonnen har netop underskrevet en langsigtet strategisk samarbejdsaftale omkring lancering af det intelligente SonnenBatteri på det danske marked. Viasol har allerede installeret de første anlæg og flere er på vej. ”Vi oplever stor interesse omkring produktet allerede, og vi er slet ikke begyndt at markedsføre SonnenBatteriet i Danmark endnu,” forklarer Rasmus Christiansen.

Global markedsleder

Sonnen, der er global markedsleder inden for intelligente batteri-lagringsenheder, har installeret mere end 20.000 batteriløsninger på verdensplan. De repræsenterer en af de hurtigst voksende teknologi virksomheder i Tyskland, og selskabet har allerede vundet et hav af priser for deres innovative høj- kvalitets produkter.

Markedet for lagring af strøm er i rivende udvikling, og vi er i Viasol naturligvis meget stolte over, at en markant spiller som Sonnen har valgt at indgå en langsigtet aftale med os omkring det danske marked. Vi forventer, at SonnenBatteriet for alvor kan være med til at sætte gang i det danske solcellemarked, nu hvor vi kan gøre danskerne uafhængige at el-selskaberne og samtidig give dem en økonomisk gevinst ” afslutter Rasmus Christiansen.

Billeder

Information om Viasol A/S

Viasol A/S
Viasol A/S
Hejrevej 39
2400 København NV

+45 7020 7474http://www.viasol.dk

Viasol A/S har siden 2011 været leverandør af solcelleløsninger, her med to primære strategiske fokusområder. Det ene udgør salg af solcelleløsninger til private. Det andet fokusområde er koncentreret omkring rådgivning, og salg af større offentlige- og kommercielle solcelleanlæg og entrepriser - her hvor Viasol agerer som totalentreprenør. 

Viasol A/S er lagerførende via et central lager i Nordhavnen, og Kvistgaard i Helsingør hvor leverancer fra Tyskland, Kina, England og Danmark samles og pakkes til montering af solcelleløsninger. 

Med samarbejdspartnere såsom tyske Sonnen og amerikanske SunPower har Viasol slået sig fast som en af de førende virksomheder i solcellebranchen. I 2021 opnåede Viasol en markedsandel på over 25% af installerede private hybrid solcelleanlæg.

Følg pressemeddelelser fra Viasol A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Viasol A/S

Cleantech Unicorn 1KOMMA5 køber solcellevirksomheden Viasol og lancerer intelligent energistyring til husstande15.6.2023 09:15:14 CEST | Pressemeddelelse

1KOMMA5, Europas hurtigst voksende startup inden for grøn energi, opkøber Viasol A/S, Danmarks førende solcellevirksomhed til private, for et større trecifret millionbeløb. En del af beløbet betales kontant, og en del geninvesteres af ejerkredsen i 1KOMMA5. Med købet indtager 1KOMMA5 en markant position på det danske marked, og introducerer deres intelligente energi IoT løsning, Heartbeat, i Danmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum