Danske Spil A/S

1.000.000 kroner vundet i Næstved

Del

En heldig Keno spiller fra Næstved vekslede onsdag fem kroner til 1.000.000 kroner.

Det blev pludselig en meget mere indbringende dag for en Keno spiller fra Næstved på Sjælland. Vinderen spillede med via abonnement og betalte fem kroner for en lynrække. Da trækningen af Keno tallene var overstået samme aften, var kuponen lige pludselig 1.000.000 kroner værd.

Keno går i al sin enkelthed ud på at gætte fra 2 op til 10 rigtige tal ud af de 70 mulige tal. Der udtrækkes i alt 20 tal. Dermed er der gevinst for 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og/eller 10 rigtige.

Den heldige spiller havde 9 ud af 9 rigtige, og har nu erhvervet sig en kupon med en værdi til 1 million danske kroner – ganske skattefrit.

Vinderen, der spillede med som abonnent, vil automatisk få det store beløb sat ind på sin spilkonto. Det er derfor ikke nødvendigt at gå til en Danske Spil forhandler og få præmiesøgt kuponen.

Pengene er skattefrie, fordi Danske Spil har betalt skatten.

Fakta

Keno er Danske Spils spil med den største millionchance, hvor chancen for en første præmie er 1:2.147.181. Der sælges i gennemsnit 500.000 rækker Keno om ugen.

Den første Kenotrækning fandt sted 26. januar 2004, og Keno trækningen finder sted hver aften året rundt. Den er en elektronisk trækning, der sættes i gang af spildrift på Korsdalsvej, men selve trækningen står vores leverandør SG for.

Keno er inddelt i flere niveauer, og vælger man for eksempel at spille på fem tal, deltager man på niveau 5. Keno-præmierne er baseret på faste odds; Jo højere sværhedsgrad – eller niveau – man vælger at satse på, jo højere odds opnår man, og jo større beløb – jo større præmie.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum