Andel

100.000 kr. er klar til at blive fordelt - det er nu, du skal søge.

Del

Er du en del af et lokalt fællesskab, en forening eller et projekt, der har brug for en hjælpende hånd? Så kan det være en god idé at søge støtte fra SEAS-NVE’s donationspulje. Den 10. september er sidste frist.

Et mobilt hønsehus, der turnerer rundt til plejehjem og folkeskoler. Mountainbikes, der binder de yngste og ældste sammen på Julemærkehjemmet i Skælskør. Og Sydhavsøernes Grønne Biavlerforening, som kæmper for at redde de lokale bier. De tre projekter har ét fælles træk – de er blandt de mange, som SEAS-NVE siden 2013 har støttet med hver 10.000 kr.

Forudsætningen for at få støtte er, at man gør noget, der øger sammenhængskraften og livskvaliteten i regionen. Det er afgørende, uanset om det handler om kulturelle, sociale, sportslige eller andre godtgørende formål.

Ung veterancafé fik flere medlemmer
Thomas Buus Kristensen, formand i Veterancafé Køge, har også modtaget en donation. Han har en klar anbefaling til de foreninger, der overvejer at søge:

”Jeg kan kun sige; gør det, søg en donation. For pengene gør virkelig en forskel. For vores vedkommende har det givet os mulighed for at tilbyde lidt ekstra til medlemmerne. Det har stor værdi i en forholdsvis ny forening, og det har resulteret i, at flere medlemmer er kommet til.”

Kom frisk
Det budskab bakker Rikke Harbo Trikker op om. Hun er kommunikationschef i SEAS-NVE og er med til at udvælge de heldige modtagere blandt mange ansøgere:

”Vi uddeler 10 puljer af 10.000 kr. to gange om året. Og det er en fornøjelse at se, hvor meget der rent faktisk er at støtte. Der er en skøn mangfoldighed og initiativkraft i vores region, og der pibler konstant nye projekter op. De er båret af fantasirige og engagerede mennesker, som handler på vegne af fællesskabet, uanset om det drejer sig om udstyr til et amatørteater, et nyt krisecenter eller et galleri til kunstnerisk udfoldelse. Så kom frisk og søg, husk blot, at det skal være senest den 10.9.”

Læs mere og ansøg via donationssitet seas-nve.dk/donation.

Billeder

Information om Andel

Andel
Andel
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

70 29 29 00http://www.andel.dk/

Om SEAS-NVE – en moderne andelsejet energi- og fibernetkoncern

I SEAS-NVE skaber vi energi til at leve livet. Vi ønsker at gøre energi til mere end blot en leverance - at være din bedste forbindelse, når det gælder den grønne omstilling og digitalisering. Det er dig, vi arbejder for, når vi tilbyder lynhurtigt iinternet og sikrer, at der altid er strøm i kontakten og lys på gaden. Og det er for at skabe værdi for dig, at vi lagrer energi fra vindmøller til fremtiden og skaber energirigtige løsninger i hverdagen. Vi er godt 1.000 medarbejdere og omsatte i 2018 for 7,3 mia. kr.

Følg pressemeddelelser fra Andel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Andel

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum