Andel

100.000 i støtte til lokale fællesskaber

Del

Hele 500 initiativer fra regionen valgte at ansøge om en af Andels ti donationer, som her til efteråret bliver uddelt for 15. gang. Donationerne går bl.a. til en rollespilsborg, kunst i det offentlige rum og til et initiativ, der skaber opmærksomhed omkring affald i naturen.

Hver dag gør mange frivillige en stor indsats for at skabe aktiviteter, som styrker fællesskabet lokalt i regionen. Energi- og fibernetkoncernen Andel (tidl. SEAS-NVE) har derfor siden 2013 uddelt 1,4 mio. kr. til regionens foreningsliv, og for nylig kunne selskabet lægge yderligere 100.000 til beløbet. Ti foreninger modtager derfor hver 10.000 kr. til at styrke fællesskabet og det lokale foreningsarbejde.

Både ansøgnings- og modtagerfeltet spænder bredt, og hos Andel er man glade for den brede diversitet:

”Selvom det er 15. gang, at vi uddeler donationer til regionens mange spændende foreninger, bliver vi stadig lige begejstrede over alsidigheden i de mange ansøgninger, vi modtager. Det vidner om, at der er en fællesskabende forening for både dig og mig, og det er fantastisk. Vi håber, at donationerne kan være vitaminer, der er med til at styrke de lokale fællesskaber i endnu højere grad, særligt i en tid hvor behovet er større end nogensinde”, lyder det fra adm. direktør Jesper Hjulmand.

Donationsmodtagere efterår 2020:

Roskilde Rollespilslaug, 4000 Roskilde

Opførelse af borg til rollespil i Hyrdehøj Skov

Det historiske Ankerhus, 4300 Sorø

Formidling af Ankerhus, der som nyt oplevelsescenter og museum i Sorø skal gøre de besøgende klogere på bl.a. kvindesag, ret til uddannelse og ligestilling, madhistorie og bæredygtighed. Stedet ønsker at øge lokalområdets kendskab til og brug af stedet

Galleriet bryder ud, 4300 Holbæk

Materialer til etablering af kunst i det offentlige rum og montering af værker. Med projektet vil lokale kunstnere sammen med byens borgere udsmykke forskellige gavle og tomme vægge, der egner sig til udstilling af kunst

Humlebækgård Youngster Ponyklub, 4400 Kalundborg

Ny, bedre og miljøvenlig belysning på klubbens ridebane

NaturplejerKorpset i Odsherred, 4534 Odsherred

Udstyr til indsamling af skrald og veste med navn for at skabe kendskab til korpset og problematikken omkring affald i naturen

Præstø 4H, 4720 Vordingborg

Forbedring af forhold til kaniner og marsvin så både børn og unge får bedre adgang til at passe dyrene

Odsherred Dykkerklub, 4560 Odsherred

En rejsekompressor, der sikrer juniorer i regionen en tryg introduktion til verden under havoverfladen

Folkeskovens Frivilliglaug, 4700 Næstved

Nye træinstrumenter til musik-stien i Folkeskoven ved Tappernøje

Tuse Bjerg Spejderne, 4420 Holbæk

To turkasser, sovegrej og rygsække som familier i lokalområdet gratis kan låne for at få en god oplevelse i naturen

Haslev Kegleklub, 4690 Haslev

Telt til fremvisning af sportsgrenen på både skoler og til arrangementer

Billeder

Information om Andel

Andel
Andel
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

70 29 29 00http://www.andel.dk/

Vi har alle en andel i energien

Andel er et andelsselskab, der bygger og tror på, at det bedste samfund er et samfund med muligheder for alle. Lige muligheder for at lade elbilen og gå online. En velfungerende vital infrastruktur skaber sammenhæng og sammenhold. Et stærkt sammenhold kræver stærke forbindelser. Vi er afhængige af at være forbundet med hinanden – elektrisk og digitalt – og vi er hinandens bedste forbindelse.

I Andel vil vi være hinandens bedste forbindelse, og vi tager ansvar for at skabe en fælles fremtid – for vores kunder, vores andelshavere og vores omverden. Andel har 2,8 millioner kundeforhold og via vores datterselskaber, Clever, Energi Danmark, Fibia og SEAS-NVE, giver vi dig markedets bedste energiløsninger og den skarpeste kunderådgivning. Vi en del af en ambitiøs grøn omstilling, når vi investerer i havvindmøller, ladeinfrastruktur og visionære energiløsninger. Andel har hovedsæde i Svinninge og primære lokationer i Ballerup, Haslev og Virum. Koncernen har 1.700 ansatte og omsatte i 2019 for 6.902 mio. kr.

Følg pressemeddelelser fra Andel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Andel

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum