Blå Kors DanmarkBlå Kors Danmark

1.000 LEGO æsker til sårbare børn og unge

Del
En ekstra opmuntring er på vej til børn, unge og familier i Blå Kors' støttetilbud og familienetværk. Blå Kors har modtaget en stor donation fra LEGO Koncernen på 1.000 æsker med farverige klodser, som kan skabe glæde i en svær tid.

Nedlukningen af dagtilbud og skoler i hele Danmark betyder, at mange familier for tiden tilbringer rigtig meget tid sammen inden for hjemmets fire vægge.

Det var derfor med stor glæde, at den sociale hjælpeorganisation Blå Kors fik besked om, at legetøjsvirksomheden LEGO Koncernen har valgt at donere 1.000 æsker med byggesæt til drenge og piger, som kan sprede positiv energi hos familierne. 

”Vi er utrolig glade for den flotte donation fra LEGO Koncernen. Legetøjet vil fremkalde mange smil hos store og små og inspirere til leg i en tid, hvor der er et særligt stort pres på de familier, som i forvejen er udfordrede," siger Christian Bjerre, som er generalsekretær i Blå Kors Danmark. 

LEGO æskerne bliver uddelt til børn og unge fra Blå Kors' familienetværk og Barnets Blå Hus.

Familienetværkene er for sårbare familier og drives i partnerskab med lokale kirker, mens Barnets Blå Hus er et behandlingstilbud til børn og unge fra famlier med alkohol- eller stofmisbrug, der har afdelinger i Frederikshavn, Aalborg, Aars, Svendborg, Rønne og et nyt hus på vej i Slagelse. 

Kontakter

Billeder

Information om Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Blå Kors Danmark
Suensonsvej 1
8600 Silkeborg

86811500http://www.blaakors.dk/

Blå Kors er en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper socialt udsatte mennesker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye