Gejser

10-årsjubilæum markeres med smagsforbud

Del

Marts 2022 skulle egentligt have markeret SMOKE-IT’s 10-årsjubilæum for virksomhedens første fysiske butik, som slog dørene op på Klostertorv i Århus, tilbage i marts 2012. Ifølge Jens er der dog ikke meget at fejre, for lageret er ved at være tomt, og det bekymrer ham.

-          ”D. 1. april træder det såkaldte smagsforbud i kraft, og selvom vi naturligvis fortsætter og også har nogle store nyheder som vi glæder os til at dele med kunderne, frygter jeg, at mange af vores kunder gør alvor af deres trusler om at begynde at ryge igen, når de lige om lidt ikke længere kan få de smage til deres e-cigaretter, som de plejer”, siger han.

SMOKE-IT står overfor store udfordringer i den kommende tid, men der er samtidig også lagt op til store ændringer i den positive ende af skalaen. Jens Andersen ønsker dog ikke at komme nærmere ind på, helt præcis hvilke ændringer der er tale om, men han lover at der er tale om noget, der forhåbentligt kan skabe positiv opmærksomhed omkring virksomheden.

-          ”Jeg kan ikke sige så meget andet, end at vi håber, at vi i fremtiden kan skabe et bedre forhold til politikere og myndigheder, og at vi kan få dem til at forstå, at vi er her for at hjælpe rygerne til at stoppe med at ryge, og for at nedbringe antallet af rygerelaterede dødsfald. Jeg synes det er skørt, at politikerne ikke vil tale med os, og helt lukker øjnene for hvor stor en gavnlig effekt en virksomhed som min, kan have på folkesundheden.”

Jens ønsker altså endnu ikke, at løfte sløret for hvilke tiltag virksomheden står overfor at implementere.

-          ”Lige nu er vi nødt til at koncentrere os om, at få vores kunder overbevist om, at de kan forblive røgfri, også efter d. 1. april.”

SMOKE-IT er en familieejet virksomhed, som blev stiftet af Jens Andersen og hans kone, Mimi, som begge stoppede med at ryge ved hjælp af e-cigaretter i 2010. Virksomheden startede i bagagerummet på en gammel Peugeot 106, på havnen i Århus tilbage i 2010. Her lykkedes Jens at få de fleste af hans havnearbejder-kollegaer, til at skifte fra røg til damp.
Sidenhen har Jens og hans nu 130 ansatte hjulpet mange, mange flere danskere med at skifte smøgerne ud med e-cigaretter, for på den måde at blive røgfri.

Nøgleord

Kontakter

Jens Andersen, CEO SMOKE-IT
Tlf: 26270707
Jens@SMOKE-IT.dk

Information om Gejser

Gejser
Erhvervsparken Klank 3
8464 Galten

https://www.gejser-ecigaret.dk

Følg pressemeddelelser fra Gejser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gejser

Hylderne er ved at være tomme og fra i morgen er det slut med smag i væsker til e-cigaretter31.3.2022 05:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Tidligere på ugen offentliggjorde SMOKE-IT nyheden om, at kæden skifter navn til GEjSER, men i morgen, d. 1. april, bliver glæden over det nye navn erstattet af bekymring og tomme hylder. For fra og med i morgen bliver det ulovligt at sælge væsker til e-cigaretter med andre smage end tobak eller mentol. Hos GEjSER frygter man, at smagsforbuddet medfører mere skade end gavn, og kæden har derfor besluttet, at man i dag helt ekstraordinært udvider åbningstiderne i kædens 35 butikker landet over.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum