Erhvervshus SjællandErhvervshus SjællandErhvervshus SjællandErhvervshus Sjælland

1. december bliver starten på nye eksport-eventyr i 2023

Del

Bæredygtighed som salgsparameter, e-eksport og hvordan man bliver en stærk international ledelsesprofil: Det er tre gode ingredienser, når potentielle eksportvirksomheder skal arbejde med internationalisering i 2023. Virksomheder på Sjælland og øerne kan deltage gratis i Next Stop Export 2023 og blive skarpere på deres eksportmuligheder.

Sjællandske virksomheder får torsdag den 1. december sparring, viden og masser af gode tips til, hvordan de styrker forretningen ved at kigge mod udenlandske markeder.

Gennem projektet Zealand International stiller en række eksperter inden for salg, branding, ledelse og eksport på dagen op og bidrager gennem oplæg, netværk og løse samtaler til, hvordan virksomheder, der overvejer at finde nye markeder, kan styrke bundlinjen.

På konferencen får deltagerne indsigt i nye potentialer og de nødvendige forberedelser; hvordan de bliver mere konkurrencedygtig på eksportmarkedet; hvordan kommunikation og branding tilpasses markedet; hvordan man bliver en stærk international leder, og ikke mindst hvordan e-eksport nu er blevet vejen frem for SMV’erne.

Stort vækstpotentiale på Sjælland og øerne

”Vi har på Sjælland og øerne et rigtig stort vækstpotentiale for virksomhederne, hvis de begynder strategisk at internationalisere deres virksomhed og fokusere på at ekspandere til nye markeder,” siger direktør i Erhvervshus Sjælland, Mads Váczy Kragh.

”Oftest ser vi, at det kan være svært for virksomhederne at tage skridtet. De indser nemlig, at det er en stor strategisk opgave at udvikle og klargøre sin forretning eller produkt til ikke bare at komme ind på nye markeder, men også at få succes. Nogle har måske allerede forsøgt sig og har af forskellige årsager slået sig, mens andre slet ikke er kommet i gang og måske har brug for en afklaring på, om der er et stort nok potentiale for dem på eksportmarkederne,” fortsætter han.

Zealand International hjælper virksomhederne på vej

Fælles for dem alle er, at de med den rette sparring kan finde vejen til succesfuld eksport.

"Gennem vores samarbejde med blandt andet DI og Trade Council, som er partnere i Zealand International har vi godt styr på markederne og mekanismerne, og vi kan faktisk bistå virksomhederne med succesfuldt at komme ud over landets grænser. Det kan fx være med en markedsanalyse, kundeanalyse, markedsføringsstrategi, partner- og salgsstrategi, konkurrentanalyse eller anden sparring.”

Det siger Mads Váczy Kragh og peger på, at virksomhederne i sidste ende kan spare rigtig meget tid og mange penge og undgå mislykkede forsøg, hvis de får den rette sparring til deres eksport.

Next Stop-konference med stærke oplægsholdere 

”Blandt andet derfor inviterer vi til denne konference, hvor vi har en nogle gode oplægsholdere i Christian Arnstedt og tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt. De taler netop ind i nogle af tidens potentialer og de styrkepositioner, som vi har i Danmark. Det håber vi naturligvis, at virksomhederne vil være med til, for det har vi alle brug for, hvis regionen erhvervsliv, arbejdsmarked og velfærd skal udvikle sig positivt i fremtiden,” siger Mads Váczy Kragh.

Konferencen afholdes den 1. december fra 13 til 17 på Sonnerupgård i Hvalsø. Det er gratis for virksomheder at deltage. Tilmelding er nødvendig. Tilmelding og program findes her: https://ehsj.nemtilmeld.dk/404/

Kort om Zealand International
Zealand International er et regionalfondsprojekt, støttet af EU’s strukturfonde, og har til formål at skabe flere internationale vækstvirksomheder i Region Sjælland samt at øge konkurrenceevnen hos de eksisterende vækstvirksomheder.

Projektet bidrager tillige til at skabe flere arbejdspladser i regionens små og mellemstore virksomheder. Fokus i projektet er at styrke virksomhedernes internationaliseringspotentiale gennem udvikling af en individuel detaljeret international vækst- og eksekveringsplan i tæt samarbejde mellem virksomheden, Erhvervshus Sjælland, DI, DTU og private rådgivere. Projektet skal understøtte virksomhedernes evne til at eksekvere hurtigt og effektivt på de rette aktiviteter i udlandet.

Målgruppen af virksomheder er SMV'er med internationaliseringspotentiale, som både kan og vil løfte deres internationaliseringsindsats op til et professionelt niveau.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Erhvervshus Sjælland

Erhvervshus Sjælland
Erhvervshus Sjælland
Fulbyvej 15
4180 Sorø

55 35 30 35https://ehsj.dk/

Erhvervshus Sjælland hjælper iværksættere og små og mellemstore virksomheder med uvildig, fortrolig og gratis sparring til, hvordan de kan udvikle og styrke deres forretning.

Erhvervshusets forretningsudviklere tager en 360 graders gennemgang af virksomheden og afdækker behov og udviklingspotentialer, fx indenfor grøn omstilling, digitalisering eller internationalisering, finansiering, ledelse, salg og markedsføring.

Erhvervshus Sjælland er et af seks erhvervshuse, der er sat i verden for regionalt at skabe erhvervsudvikling og derved understøtte den regionale vækst.

Læs mere om Erhvervshus Sjællands tilbud på www.ehsj.dk 

Følg pressemeddelelser fra Erhvervshus Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervshus Sjælland

Fem sjællandske virksomheder vil gøre grønne brændsler billigere19.1.2023 09:08:49 CET | Pressemeddelelse

Power-to-X: I et nyt projekt vil fem sjællandske virksomheder udvikle teknologier, der med fokus på sidestrømme og CO2 kan gøre produktion af brint og grønne brændsler billigere. Det sker blandt andet med opførslen af et elektrolyseanlæg hos Kalundborg Forsyning. NB! Rettet version: Det estimerede marked for grønt brint i 2050 er 630 mia. euro og ikke 630 mio. euro, som det fremgik af den udsendte version.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum