Org. Familier med kræftramte børn

'Familier med kræftramte børn´ er en selvstændig, landsdækkende patientorganisation, der formidler personlig kontakt og støtte til familier med kræftramte børn og udbreder kendskabet til de vilkår, som børn og unge med kræft og deres familier lever under.

Pressemeddelelse
25
Menu

Radio 100 og ”Familier med kræftramte børn” bag ny innovativ indsamling24.2.2014 15:33 | pressemeddelelse

Danmarks store kommercielle radiostation Radio 100 er sammen med organisationen ”Familier med kræftramte børn” gået sammen om at samle penge ind til deres rekreationscenter for kræftramte børn og deres familier. ”Familier med kræftramte børn” håber, at indsamlingen kan bidrage til at sikre den fortsatte drift af centret, som tilbyder et tiltrængt pusterum for familier med kræftramte børn.

”NOVA” og ”Familier med kræftramte børn” bag ny innovativ indsamling3.6.2013 17:47 | pressemeddelelse

Danmarks største kommercielle radiostation ”NOVA” er sammen med organisationen ”Familier med kræftramte børn” gået sammen om at samle penge ind til deres rekreationscenter for kræftramte børn og deres familier. ”Familier med kræftramte børn”, der i år kan markere 30 års jubilæum, håber, at indsamlingen kan bidrage til at sikre den fortsatte drift af centret, som tilbyder et tiltrængt pusterum for familier med kræftramte børn.

Indsamling koster kræftramte børn to millioner kroner24.8.2011 13:20 | pressemeddelelse

Når Danmarks Radio og TV2 lørdag den 27. august blænder op for endnu et indsamlingsshow til fordel for Afrika, koster det Danmarks største børnekræftorganisation omkring to millioner kroner i tabte indtægter over de næste seks måneder samt dårligere forhold for de danske børn med en kræftsygdom. Organisationen efterlyser en indsamling til fordel for organisationer med fokus på nationale problemer.

Kæmpe velgørenhedsarrangement til Aalborg.15.10.2010 12:02 | pressemeddelelse

Søndag den 31. oktober kan borgere fra hele landet, men især fra Nordjylland, deltage i regionens hidtil største velgørenhedsarrangement til fordel for kræftramte og udsatte børn. Arrangementet taler til alle med benzin i blodet, idet 50 af verdens hurtigste superbiler vil stå klar på militærlufthavnens landingsbaner i Vadum ved Aalborg. Deltagerne kan købe sig til en tur i en eller flere af bilerne, og indtægterne går ubeskåret til foreningen ”Familier med kræftramte børn” samt ”Mor” og Villa Sonja” i Nicaragua.
  • 1
  • 2
  • Sidste
  • >>

'Familier med kræftramte børn´ er en selvstændig, landsdækkende patientorganisation, der formidler personlig kontakt og støtte til familier med kræftramte børn og udbreder kendskabet til de vilkår, som børn og unge med kræft og deres familier lever under.