Middelfart Sparekasse
Middelfart Sparekasse

”Til fælles bedste.” Det var udgangspunktet, da Middelfart Sparekasse blev stiftet i 1853, og den sætning har vi levet efter lige siden. For Sparekassen handler til fælles bedste om at gøre en positiv forskel for kunder, medarbejdere og de lokalsamfund, vi er en del af.

Sportsglad afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse runder skarpt hjørne17.1.2022 13:21:28 CET | Pressemeddelelse

50 år: Thomas Bo Jørgensen, Odense, fylder tirsdag den 18. januar 50 år. Han har sin daglige gang i Middelfart Sparekasse på Dalumvej i Odense, hvor han har været afdelingsdirektør siden 2014. Thomas Bo Jørgensen er født og opvokset i Seden, men bor i dag i Tommerup St. med sin hustru Charlotte og deres søn Tobias. Fritiden bruges sammen med familie og venner, og derudover brænder Thomas Bo Jørgensen for sport. Især fodbold og Ishockey. Således er han i en årrække været træner i Tommerup Boldklub, og så indfinder han sig gerne på lægterne, når Odense Bulldogs går på isen. Det bør desuden nævnes, at Thomas Bo Jørgensen til stor forargelse for flere af sine nærmeste kolleger er erklæret brøndbyfan. En ikke ufarlig tilbøjelighed, når man dagligt omgiver sig med tilhængere af OB.

Martin Outzen er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse i Aarhus14.1.2022 10:55:02 CET | Pressemeddelelse

Navne: Middelfart Sparekasse har budt velkommen til en ny rådgiver i afdelingen i Aarhus. Det er 28-årige Martin Outzen, som kommer fra et job i Danske Andelskassers Bank, hvor han har arbejdet siden 2014. Han stammer oprindeligt fra det sønderjyske, men har boet i Aarhus siden 2018. I dag bor Martin Outzen med sin kæreste i Vejlby, men snart får han kortere på arbejde, når de flytter ind i Lighthouse, hvorfra han kommer til at få frit udsyn til Middelfart Sparekasses nye adresse i Aarhus, nemlig i Dokk1. - Jeg har et stort behov for at være social og at lære nye mennesker at kende – hvad end det er kunder eller kolleger. Mit største drive i dagligdagen er afgjort at skabe og styrke relationer til mine nuværende og nye kunder, så vi sammen kan optimere deres økonomi ud fra deres behov og ønsker, siger Martin Outzen, som gik målrettet efter Middelfart Sparekasse. - Middelfart Sparekasse har et godt navn i branchen og har i mange år været en af de bedste arbejdspladser i hele den finansi

Camilla Jessen Markussen er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse i Tørring14.1.2022 10:51:29 CET | Pressemeddelelse

Navne: Middelfart Sparekasse har budt velkommen til en ny rådgiver i afdelingen på torvet i Tørring. Det er 31-årige Camilla Jessen Markussen, som allerede kender byen særdeles godt. Hun er født og opvokset i Ildved og bor i dag i Tørring sammen med sin mand og deres datter. Camilla Jessen Markussen er uddannet finansøkonom i 2018 og har frem til sit skifte til Middelfart Sparekasse været ansat i Danske Bank. - Jeg har valgt Middelfart Sparekasse, fordi at det er et sted, hvor man møder kunderne i øjenhøjde og fokuserer på muligheder frem for begrænsninger. Den gode relation til kunderne betyder meget for mig, og noget af det bedste i mit job er at hjælpe folk igennem de forskellige dele af livet, hvor man som rådgiver er med på sidelinjen til nogle af folks helt store beslutninger, siger hun. Ud over hverdagen og familielivet i huset i Ildved bruger Camilla Jessen Markussen også gerne sin tid i gode venners lag.

Martin Lillelund er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse i Silkeborg13.12.2021 10:01:19 CET | Pressemeddelelse

Middelfart Sparekasse har budt velkommen til en ny rådgiver i afdelingen i Silkeborg. Det er 44-årige Martin Lillelund, som kommer fra en stilling i Andelskassen, hvor han har arbejdet i 22 år. Senest i Ikast, hvor han bor. For fremtiden kommer Martin Lillelund til at have sin daglige gang i Middelfart Sparekasses afdeling på Herningvej i Silkeborg, hvor han skal arbejde som privatrådgiver og derudover have ansvar for pension og investering. - Det bedste ved mit arbejde er, at der ikke er to dage, som er ens. Man kommer tæt på sine kunder og er med i mange af livets store øjeblikke – både på godt og ondt. Jeg har valgt Middelfart Sparekasse, fordi sparekassen har nogle gode værdier. Desuden har den et rigtig godt omdømme både blandt medarbejdere og kunder, siger Martin Lillelund. Privat bor han i Ikast med sin hustru Marianne. Han løber en del og spiller desuden klarinet i Herning Koncertorkester. Derudover går fritiden især i familiens sommerhus på Helgenæs.

Rasmus Hessellund er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse i Aarhus13.12.2021 09:37:27 CET | Pressemeddelelse

Navne: Efter et par år som rådgiver i Andelskassen er Rasmus Hessellund vendt tilbage til Middelfart Sparekasse, hvor han tidligere har arbejdet i fem år. Han kommer til at få sin daglige gang i afdelingen i Aarhus - byen, hvor han er født og opvokset. Rasmus Hessellund skal hovedsagligt rådgive privatkunder med alt, hvad det nu inderbærer af bolig, investering, pension m.m. - Jeg har valgt at skifte tilbage til Middelfart Sparekasse, da jeg synes, at sparekassens tilgang til at drive pengeinstitut passer godt med mine værdier, og den frihed og tillid, der er til den enkelte medarbejder, sikrer en god arbejdsplads, siger han. Rasmus Hessellund bor i Brabrand med Rikke og deres to piger på 1 og 4 år. Så fritiden går i høj grad sammen med familien, og ellers masser af fodbold, når det kan lade sig gøre. Gerne på stadion i Aarhus eller i England.

60 år: Finn Nielsen, Vejle, fylder lørdag den 4. december 60 år.3.12.2021 12:27:52 CET | Pressemeddelelse

Finn Nielsen har sin daglige gang i Middelfart Sparekasses afdeling i Vejle, hvor han har arbejdet som erhvervsrådgiver siden 2015. Han har arbejdet i den finansielle sektor siden 1980 i Aktiv Banken i Brande, hvor han startede som bankelev. I 1992 blev Finn Nielsen erhvervsrådgiver, og det er de mange års erfaring, som sparekassens kunder kan drage nytte af i dag. Finn Nielsen er født og opvokset i Vejle, hvor han i dag bor sammen med sin hustru Lene. Sammen har de tre drenge, som alle er flyttet hjemmefra. Fritiden er aktiv, og Finn Nielsen har gennem årene været en flittig motionsløber med flere halvmaratoner bag sig. Han har desuden en stor passion for madlavning. Gerne gourmet. Og hvem kan lave gourmetmad uden også at fordybe sig i vinens verden? Interessen for madlavning deler Finn Nielsen med sin hustru, og det bliver ifølge hjemmekokken ikke meget bedre, end når han få lov at kreere en udsøgt middag for familie og venner. Derudover står han for en madklub for en flok ligesinded

Peter Rødberg (46) er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse8.11.2021 13:57:41 CET | Pressemeddelelse

Navne: Middelfart Sparekasse har budt velkommen til en erfaren herre i hovedsædet i Middelfart. Det er 46-årige Peter Rødberg, som har arbejdet i den finansielle sektor siden 1998. Han kommer fra et job i Handelsbanken, men har nu sin daglige gang i privatafdelingen i Havnegade 21 i Middelfart. - Jeg har valgt Middelfart Sparekasse, fordi sparekassens værdier passer godt med mine egne. Der er fokus på medarbejderne og det lokale – og på at være der for kunderne. Og det giver mig meget at hjælpe kunder og deres familier med at få drømme opfyldt og få ting til at lykkes ud fra de muligheder, der er at arbejde med, siger Peter Rødberg. Han får ganske kort til jobbet i sparekassens hovedsæde fra hjemmet i Fredericia. Peter Rødberg har to børn på 15 og 17 år. Fritiden bruges gerne med familien og hunden, og når pulsen skal presses op, trækker Peter Rødberg i løbeskoene. Derudover nærer han en stor passion for at nørde med madlavning.

Middelfart Sparekasse støtter fristed for byens udsatte kvinder10.8.2021 14:25:56 CEST | Pressemeddelelse

Aarhus: For tredje år i streg støtter Middelfart Sparekasse økonomisk op om Reden Aarhus’ sundhedsklinik til gavn for Redens brugere. Sundhedsklinikken gør en stor forskel for de kvinder, som kommer på Reden og lever med problemer som hjemløshed, misbrug, prostitution, ensomhed, vold og voldtægt. - Denne gruppe kvinder er særligt sårbare i mødet med fysisk og psykisk sygdom og har ofte oplevet stigmatisering og svigt. Mange af kvinderne oplever ikke at kunne opsøge egen læge på lige fod med andre. Her gør klinikken en stor forskel, da kvinderne kan få hjælp og videre brobygning i trygge rammer, siger Anders Sørensen, leder af Reden Aarhus. Klinikken er drevet af et stort hold frivillige læger og sygeplejerskestuderende, som hver uge hjælper byens udsatte kvinder med basale livsbehov og giver adgang til den nødvendig hjælp, undersøgelser og rådgivning. Særligt under pandemien har kvinderne været sårbare. Livet har været præget af isolation og usikkerhed, og mange af kvinderne har været
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Sidste
  • >>

”Til fælles bedste.” Det var udgangspunktet, da Middelfart Sparekasse blev stiftet i 1853, og den sætning har vi levet efter lige siden. For Sparekassen handler til fælles bedste om at gøre en positiv forskel for kunder, medarbejdere og de lokalsamfund, vi er en del af.