Kræftens Bekæmpelse
Abonnér på pressemeddelelser
Følg

Abonner på pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Abonner på alle pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse ved at registrere din e-mail nedenfor. Det er ligeså let at melde fra igen.

Pressemeddelelse
106
Menu

Husk skygge, solhat og solcreme på solferien – ellers får du hjælp af de lokale19.6.2017 06:00 | pressemeddelelse

Sommerferien nærmer sig, og mange danskere kan snart se frem til at blive mødt af sol og varme, når de rejser sydpå i sommerferien. Men i år er der risiko for at blive mødt af mere end sydens sol. For udlandet har taget Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens kampagne ’Help a Dane’ til sig, og det betyder, at de lokale nu står klar til at smøre dig ind i solcreme og give dig solhat på, hvis du sløser med solbeskyttelsen.

Tag stilling, tal sammen og lav aftaler om alkohol – også når dit barn er fyldt 16 år7.6.2017 06:00 | pressemeddelelse

Mange forældre oplever at miste indflydelse på alkoholvanerne hos deres teenager i takt med, at han eller hun bliver ældre. Med dialog og gode argumenter kan du stadig påvirke dit barns alkoholforbrug, også selvom han eller hun er fyldt 16 eller 17 år. Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens nye kampagne ’Dit barn – din alkoholdning’ sætter fokus på forældre til 16-17-årige med spil, tests og film, der på en positiv og legende facon skal støtte forældre i at tale med unge om at drikke mindre.

Michael Vad genvalgt som næstformand i Kræftens Bekæmpelse21.5.2017 18:54 | pressemeddelelse

Adm. direktør Michael Vad, Hellerup, er af repræsentantskabet i Kræftens Bekæmpelse blevet genvalgt som medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse og som næstformand. Michael Vad har siddet i Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse siden 2011 og har været næstformand siden 2015. Som hovedbestyrelsesmedlem og næstformand arbejder Michael Vad blandt andet for at sikre, at Kræftens Bekæmpelses mange forskellige tilbud om støtte og rådgivning når ud til endnu flere kræftpatienter og deres pårørende, blandt andet via endnu tættere involvering af lokalforeninger, frivillige og sundhedsvæsen. Repræsentantskabet er Kræftens Bekæmpelses øverste myndighed, og valg til hovedbestyrelsen fandt sted ved repræsentantskabsmødet i Kolding 21. maj 2017.

Niels Bang Sørensen genvalgt til Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse21.5.2017 18:44 | pressemeddelelse

Regnskabskonsulent Niels Bang Sørensen, Viborg, er af repræsentantskabet i Kræftens Bekæmpelse blevet genvalgt som medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse. Niels Bang Sørensen har siddet i Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse siden 2016, og han er også formand for Viborg lokalforening. Som hovedbestyrelsesmedlem i Kræftens Bekæmpelse arbejder Niels Bang Sørensen blandt andet for at sikre kræftpatienter og pårørende lige behandling i hele landet, også i yderområder. Han ønsker at udbygge samarbejdet mellem Kræftens Bekæmpelses lokalforeninger og for eksempel sundhedscentre og uddannelsescentre, og han har fokus på at støtte de frivillige i deres arbejde og på at få flere til at arbejde frivilligt i Kræftens Bekæmpelse. Repræsentantskabet er Kræftens Bekæmpelses øverste myndighed, og valg til hovedbestyrelsen fandt sted ved repræsentantskabsmødet i Kolding 21. maj 2017.

Kirsten Halskov Madsen genvalgt til Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse21.5.2017 18:39 | pressemeddelelse

Sygeplejerske, cand.cur., og lektor ved sygeplejerskeuddannelsen i Aarhus, Kirsten Halskov Madsen, Ry, er af repræsentantskabet i Kræftens Bekæmpelse blevet genvalgt som medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse. Kirsten Halskov Madsen har været medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse siden 2014 og er også formand for Kræftens Bekæmpelses regionsudvalg i Region Midtjylland. Som hovedbestyrelsesmedlem i Kræftens Bekæmpelse arbejder Kirsten Halskov Madsen blandt andet for, at alle kræftpatienter får en sammenhængende og sikker kræftbehandling og omsorg med sikkerhed for højest mulige kvalitet. Og for at patienter og pårørende bliver hørt, forstået og medinddraget med respekt for deres ønsker og ressourcer i alle beslutninger, der har betydning for deres behandlings- og plejeforløb. Repræsentantskabet er Kræftens Bekæmpelses øverste myndighed, og valg til hovedbestyrelsen fandt sted ved repræsentantskabsmødet i Kolding 21. maj 2017.

Mette Linnemann genvalgt til Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse21.5.2017 18:36 | pressemeddelelse

Indkøber Mette Linnemann, Gentofte, er af repræsentantskabet i Kræftens Bekæmpelse blevet genvalgt som medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse og forretningsudvalg. Mette Linnemann har siddet i hovedbestyrelsen siden 2014 og er desuden formand for Københavns lokalforening. Som hovedbestyrelsesmedlem i Kræftens Bekæmpelse arbejder Mette Linnemann for, at Kræftens Bekæmpelse når en større del af den danske befolkning og bliver til gavn for endnu flere kræftpatienter og deres pårørende. Hun vil blandt andet gerne finde en vej til at nå de svagest stillede patienter samt grupper af etniske minoriteter i højere grad, end det sker i dag. Repræsentantskabet er Kræftens Bekæmpelses øverste myndighed, og valg til hovedbestyrelsen fandt sted ved repræsentantskabsmødet i Kolding 21. maj 2017.

Birgit Jonassen genvalgt til Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse21.5.2017 18:30 | pressemeddelelse

Lægesekretær Birgit Jonassen, Herning, er af repræsentantskabet i Kræftens Bekæmpelse blevet genvalgt som medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse. Birgit Jonassen har været medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse siden 2014 og er også medlem af Kræftens Bekæmpelses regionsudvalg i Region Midtjylland. Som hovedbestyrelsesmedlem har Birgit Jonassen fokus på at fremme samarbejdet mellem de forskellige niveauer i Kræftens Bekæmpelses organisation. Hun vil også arbejde for at Kræftens Bekæmpelse bliver bedre til at nå ud til flere sårbare kræftpatienter, der har svært ved selv at opsøge Kræftens Bekæmpelses mange tilbud om hjælp og støtte. Repræsentantskabet er Kræftens Bekæmpelses øverste myndighed, og valg til hovedbestyrelsen fandt sted ved repræsentantskabsmødet i Kolding 21. maj 2017.