Kræftens Bekæmpelse
Kræftens Bekæmpelse

Vi vil et liv uden kræft

Kontakt pressetelefonen døgnet rundt på tlf. 35 25 74 00

Anny Winther, Støvring, nyt medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse7.5.2020 15:07:48 CEST | Pressemeddelelse

Regionsmedlem og tidligere borgmester og kommunalpolitiker igennem 24 år, Anny Winther, Støvring, er af repræsentantskabet i Kræftens Bekæmpelse blevet valgt som nyt medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse. Anny Winther vil som hovedbestyrelsesmedlem bl.a. arbejde for at sikre patienternes rettidige udrednings- og behandlingsgaranti. Forebyggelse af kræft og forskning i kræft ligger hende også meget på sinde.

Mikael Skytte, Svinninge, nyt medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse7.5.2020 15:04:48 CEST | Pressemeddelelse

Sygeplejerske Mikael Skytte fra Svinninge er af repræsentantskabet i Kræftens Bekæmpelse blevet valgt som nyt medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse. Den palliative indsats vil være et særligt fokuspunkt for Mikael Skytte i bestyrelsesarbejdet. Han har selv arbejdet med palliation – lindrende behandling - siden 2005. Det er hans håb, at han kan bidrage til, at den palliative indsats i kommunalt regi styrkes.

Per Larsen, Valby, nyt medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse7.5.2020 15:02:33 CEST | Pressemeddelelse

Fhv. chefpolitiinspektør i Københavns Politi og tidligere formand for Børnerådet Per Larsen er blevet valgt som nyt medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse. Per Larsen har i de seneste 10 år deltaget i Kræftens Bekæmpelses aktiviteter over hele landet og har været vicepræsident i foreningen. I sit foreningsarbejde trækker han på sine personlige erfaringer som kræftpatient. Som Per Larsen selv udtrykker det, så er det 'svært at finde noget, der er mere livsbekræftende end arbejdet for kræftsagen', og det har været hans stærke motivation for at søge valg til hovedbestyrelsen, hvor han bl.a. vil arbejde for at fjerne tabuerne omkring kræft.

Sri Sai Das, Birkerød, nyt medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse7.5.2020 14:56:54 CEST | Pressemeddelelse

Formand for Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i Rudersdal, Sri Sai Das, er af repræsentantskabet i Kræftens Bekæmpelse blevet valgt som nyt medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse. Sri Sai Das vil som hovedbestyrelsesmedlem bl.a. have kampen for en røgfri generation højt på agendaen. Det ligger også Sri Sai Das meget på sinde at bekæmpe den sociale ulighed, der er i kræftbehandlingen. Med erfaringer fra lokalforenings- og regionsudvalgsarbejde vil han arbejde for en sammenhængende struktur i Kræftens Bekæmpelse.

Idell Davis Boe, Skanderborg, nyt medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse7.5.2020 14:52:17 CEST | Pressemeddelelse

Næstformand i Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Skanderborg Idell Davis Boe er af repræsentantskabet i Kræftens Bekæmpelse blevet valgt som nyt medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse. Idell Davis Boe vil som hovedbestyrelsesmedlem bl.a. arbejde for en øget indsats på kræftområdet for socialt udsatte. Nogle socialt udsatte grupper har større risiko end andre for at få kræft og dårligere chancer for at overleve en kræftsygdom, og Idell Davis Boe vil gøre sit til, at Kræftens Bekæmpelse holder fokus på at få løst problemstillingen.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Sidste
  • >>

Vi vil et liv uden kræft

Kontakt pressetelefonen døgnet rundt på tlf. 35 25 74 00