ISS Danmark
ISS Danmark

 

ISS opnår Svanemærket for alle Rambølls kantiner i Danmark7.11.2023 07:00:00 CET | Pressemeddelelse

Servicekoncernen ISS og rådgivningsvirksomheden Rambøll har netop fået certificeret alle Rambølls kantiner i Danmark med det grønne miljømærke, Svanemærket, som er en af verdens skrappeste og mest ambitiøse miljøcertificeringer. Certificeringen er opnået gennem en dedikeret indsats, hvor fokus har været på at øge andelen af økologi, reducere kødforbruget med 25 pct og mindske madspildet med 20 pct gennem et nyt madkoncept i kantinerne.

ISS opnår Svanemærket for Rambølls kantine i Ørestaden i København3.11.2023 08:57:02 CET | Pressemeddelelse

Servicekoncernen ISS og rådgivningsvirksomheden Rambøll har netop fået certificeret Rambølls kantine på hovedkontoret på Hannemanns Allé i Ørestaden i København med det grønne miljømærke, Svanemærket, som er en af verdens skrappeste og mest ambitiøse miljøcertificeringer. Certificeringen er opnået gennem en dedikeret indsats, hvor fokus har været på at øge andelen af økologi, reducere kødforbruget med 25 pct og mindske madspildet med 20 pct gennem et nyt madkoncept i kantinen.

ISS opnår Svanemærket for Rambølls kantine i Aarhus3.11.2023 08:48:29 CET | Pressemeddelelse

Servicekoncernen ISS og rådgivningsvirksomheden Rambøll har netop fået certificeret Rambølls kantine på Oluf Palmes Allé i Aarhus N med det grønne miljømærke, Svanemærket, som er en af verdens skrappeste og mest ambitiøse miljøcertificeringer. Certificeringen er opnået gennem en dedikeret indsats, hvor fokus har været på at øge andelen af økologi, reducere kødforbruget med 25 pct og mindske madspildet med 20 pct gennem et nyt madkoncept i kantinen.

ISS opnår Svanemærket for Rambølls kantine i Esbjerg3.11.2023 08:42:21 CET | Pressemeddelelse

Servicekoncernen ISS og rådgivningsvirksomheden Rambøll har netop fået certificeret Rambølls kantine på Bavnehøjvej i Esbjerg med det grønne miljømærke, Svanemærket, som er en af verdens skrappeste og mest ambitiøse miljøcertificeringer. Certificeringen er opnået gennem en dedikeret indsats, hvor fokus har været på at øge andelen af økologi, reducere kødforbruget med 25 pct og mindske madspildet med 20 pct gennem et nyt madkoncept i kantinen.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Sidste
  • >>

 

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye