Edition-S

Edition·S udgiver musik til den klassiske og eksperimenterende musikscene. Vi repræsenterer vores komponister gennem udgivelsen af partiturer og stemmer, elektroniske medier og grafiske formater samt håndtering af rettigheder og promotion. Musikken som udgives af Edition·S bliver opført over hele verden.

Komponisten Birgitte Alsted fylder 80 år den 15. juni14.6.2022 07:18:12 CEST | Pressemeddelelse

"Birgitte Alsted har en unik stemme i dansk musikliv: organisk og overraskende på samme tid, dramatisk og ekspressiv, uanset om lydene er frembragt ved computer eller akustisk. Alsted har igennem hele sin karriere frygtløst kastet sig ind i kollektive, interdisciplinære og improvisatoriske samarbejder, og hun har været pioner i at kombinere alle disse arbejdsmåder." Sådan lød ordene, da Birgitte Alsted i 2017 modtog det prestigefulde Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsens Legat. Den 15. juni fylder hun 80 år.

Dansk premiere på Simon Steen-Andersen: Walk the Walk10.6.2022 14:12:41 CEST | Pressemeddelelse

"En lydteaterforestilling, en filmoptagelse uden kameraer, en danseforestilling uden dans, en spadseretur i en drøm og en lecture om den franske videnskabsmand og opfinder Étienne-Jules Marey (1830-1904), pionér inden for bevægelsesstudier, kinematografi, kardiologi og aerodynamik…" Sådan beskriver den danske komponist Simon Steen-Andersen værket Walk the Walk, som opføres for første gang i Danmark med forestillinger på Takkelloftet i Operaen i København den 17. og 18. juni.

Allan Gravgaard Madsens Concerto Grosso uropføres af amerikansk stjernekvartet og Aarhus Symfoniorkester5.5.2022 12:04:37 CEST | Pressemeddelelse

Torsdag den 19. maj 2022 uropfører JACK Quartet og Aarhus Symfoniorkester Allan Gravgaard Madsens 'Concerto Grosso', et værk som rummer både det episke, det romantiske og en hel del overraskelser. Bag kompositionen ligger et finmasket net af talsystemer, opfindsomme benspænd, musikhistoriske hilsner og personlige fortællinger – Allan Gravgaard Madsens egne, såvel som de fire stjernesolisters.

Matias Vestergård debuterer fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium17.3.2022 13:04:03 CET | Pressemeddelelse

Komponisten Matias Vestergård (f. 1989) har allerede en kammeropera, en børneballet, et orkesterværk og en række kammer- og korværker på CV’et. Den 23. marts debuterer han fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med en koncert, der ifølge komponisten selv forener det lyriske, det dybsindige og ’det lollede’ i både instrumental- og vokalmusik. Edition·S har talt med komponisten.

Ny nodeserie med tre kvindelige danske komponister i fokus7.3.2022 14:26:25 CET | Pressemeddelelse

Musikforlaget Edition·S har taget initiativ til etableringen af udgivelsesserien Dansk Klassisk Musik (Danish Classical Music - DCM), som skal varetage nodeudgivelser af værker fra den danske, klassiske musikarv. Det første selvstændige projekt centrerer sig om musikværker af tre kvinder, hvis musik kun i meget ringe omfang foreligger i trykte udgaver, nemlig Hilda Sehested, Tekla Griebel Wandall og Nancy Dalberg.
  • 1
  • 2
  • Sidste
  • >>

Edition·S udgiver musik til den klassiske og eksperimenterende musikscene. Vi repræsenterer vores komponister gennem udgivelsen af partiturer og stemmer, elektroniske medier og grafiske formater samt håndtering af rettigheder og promotion. Musikken som udgives af Edition·S bliver opført over hele verden.