Dyreværnet - Foreningen til Værn for Værgeløse Dyr
Pressemeddelelse
34
Menu

Dyreværnet advarer mod ulovligt importerede hundehvalpe og kommer med opråbet: KØB DANSK27.11.2017 13:00 | pressemeddelelse

Nye undersøgelser estimerer, at mere end 40.000 hunde hver måned transporteres over de europæiske grænser med henblik på salg. Ofte kommer snuderne fra ulovlige hvalpefabrikker, hvor de er opvokset under forfærdelige kår, smittet med diverse sygdomme og fjernet alt for tidligt fra deres hundemor. Derfor sætter Dyreværnet nu foden ned og opfordrer alle til at købe dansk.

Dyreværnet: Fremtiden sikret for 14 misrøgtede hunde3.7.2017 10:12 | pressemeddelelse

Siden den 22. maj har fremtiden for 14 hunde, som Dyreværnet fjernede fra deres ejer i samarbejde med politiet, været uvis. De forhutlede snuder, hvoraf de 13 er chihuahua-blandinger mens én af dem er en Dansk Svensk Gårdhund, var alle groft misrøgtede og i meget dårlig stand, da de ankom til Dyreværnet i en af foreningens ambulancer. Hundene var blevet fjernet fra deres ejer efter at dyreværnsforeningen havde modtaget en anmeldelse om misrøgt, hvorefter dyreambulancen straks blev sendt af sted for at besigtige forholdene.

Adopter et dyr fra Dyreværnet i uge 37 så donerer Dyreværnet adoptionsprisen videre til Dansk Flygtningehjælp7.9.2015 13:23 | pressemeddelelse

Europa overstrømmes af flygtninge. Både børn og voksne er på flugt fra grusomheder i Syrien, Irak og andre af verdens brændpunkter. Man skal være skåret af sten, for ikke at lade sig påvirke af de tusindvis af vandrende menneskeskæbner, hvis fremtid er uvis. Hos Dyreværnet har man derfor besluttet at bidrage til det store hjælpearbejde ved at donere indtægterne fra dyr, der får nye hjem i perioden 7. til 13. september til Dansk Flygtningehjælp.

Dyreværnet hitter på facebook: Større end X Factor, Lars Løkke og FCK28.8.2015 06:30 | pressemeddelelse

Dyreværnet, som er en af Danmarks ældste dyreværnsforeninger (stiftet 1898), er i den grad i medvind på de sociale medier: Med sine flere end 191.000 følgere, har den gamle NGO formået at svinge sig godt ind i sit tredje århundrede og har i dag flere fans end både landets mest populære TV-program, X Factor (ca. 110.000 følgere), Danmarks statsminister, Lars Løkke (ca. 183.500 følgere), og en af kongerigets mest populære fodboldklubber: FCK (ca. 189.500 følgere).

Ejer og Dyreværnet i chok: Rystet over knivdrab på den seksårige schæfer Corina6.3.2013 14:54 | pressemeddelelse

Det var en glædens dag på Dyreværnets internat i Rødovre ved København, da den seksårige schæfertæve Corina blev bortadopteret. Den 1. august 2012 drog hun logrende fra Dyreværnets internat med sin nye ejer, der var faldet pladask for den dejlige schæferpige. Men allerede syv måneder efter var livet slut for Corina. Hun blev lørdag den 2. marts fundet ca. 500 meter fra sin bopæl. Hun havde været bundet til et træ, hendes hals var skåret over og kraniet trykket ind – angiveligt efter slag fra en hammer.

  • 1
  • 2
  • Sidste
  • >>