Dancann Pharma
Dancann Pharma

DanCann Pharma A/S blev grundlagt i 2018 og er en dansk farmaceutisk bioteknologivirksomhed. DanCann Pharma er et vertikalt integreret, licenseret produktions- og distributionsselskab med base i Danmark. Virksomheden fokuserer på at udvikle, fremstille og markedsføre nye terapeutiske cannabinoider i en bred vifte af sygdomsområder. Altid med fokus på patienten.

DanCann Pharma: En stærk og voksende organisation skal indfri de store kommercielle ambitioner10.11.2022 12:00:00 CET | Pressemeddelelse

Lige nu gennemfører DanCann Pharma A/S en fortegningsemission med henblik på at tilføre yderligere kapital til virksomheden. Emissionen, som løber indtil fredag den 11. november kl. 17, er på forhånd 77% garanteret og skal - hvis fuldt tegnet - tilføre 28,5 millioner kr. til virksomhedens forretningsområder. Såfremt transaktionen tegnes fuldt, vil dette være tilstrækkeligt indtil DanCann Pharma rammer break-even. Det forventer virksomheden vil ske i løbet af 2024.

DanCann Pharma A/S forventer at få EU-GMP-godkendelse inden udgangen af ​​2022 efter inspektion fra Lægemiddelstyrelsen i Q4-20228.11.2022 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Tidligere i år søgte DanCann Pharma om godkendelse af produktionsfaciliteterne Biotech Pharm1. Lægestyrelsen har meddelt virksomheden, at inspektionen vil finde sted i 4. kvartal 2022. Godkendelsen bliver den hidtil vigtigste milepæl for DanCann Pharma og åbner yderligere markedsmuligheder for den ambitiøse bio-pharma virksomhed.

DanCann Pharma: Spændende udvikling i Tyskland på cannabis-området27.10.2022 13:02:03 CEST | Pressemeddelelse

Onsdag fremlagde den tyske sundhedsminister Karl Lauterbach et lovforslag omhandlende en kommende legalisering af cannabis under kontrollerede forhold. Lovforslaget har til hensigt at komme det omfattende illegale marked til livs. Den tyske lovgivning omhandler udelukkende cannabis til rekreativt brug, men forventes at kunne få en afsmittende effekt på alle grene af cannabissektoren i Europa.

DanCann Pharma: En kommende legalisering i USA og Tyskland vil få stor betydning for accept af cannabis i hele verden11.10.2022 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

I sidste uge proklamerede USA's præsident Joe Biden, at cannabis ikke længere skulle være omfattet af narkotikadirektivet på linje med eksempelvis heroin, og at han ville arbejde for en øget afkriminalisering i forhold til brugen heraf. Samtidig behandler politikerne i Tyskland, Europas folkerigeste land, i øjeblikket et forslag om at legalisere cannabis til rekreativt brug under ordnede forhold.

DanCann Pharma A/S har valgt Alexander Schoeneck og Jeppe Krog Rasmussen som nye bestyrelsesmedlemmer22.9.2022 13:36:03 CEST | Pressemeddelelse

DanCann Pharma A/S har den 20. september afholdt ekstraordinær generalforsamling med det formål at bemyndige DanCann Pharma A/S til at gennemføre den foreslåede fortegningsemission. Denne bemyndigelse blev givet på generalforsamlingen, hvor det endvidere blev det besluttet at udpege Jeppe Krog Rasmussen og Alexander Schoeneck til DanCann Pharmas bestyrelse.

DanCann Pharma-direktør vil være en inspirationskilde for unge ildsjæle med drømme om børsnotering11.8.2022 09:00:41 CEST | Pressemeddelelse

Foreningen af Børsnoterede Vækstvirksomheder har adresse på Børsen i København og repræsenterer økosystemet af virksomheder, der ønsker at lade sig børsnotere – eller allerede har gjort det - for at rejse kapital til at finansiere deres vækstrejse. DanCann Pharma A/S er repræsenteret i foreningen af den 26-årige administrerende direktør Jeppe Krog Rasmussen, som for nylig er trådt ind i bestyrelsen.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Sidste
  • >>

DanCann Pharma A/S blev grundlagt i 2018 og er en dansk farmaceutisk bioteknologivirksomhed. DanCann Pharma er et vertikalt integreret, licenseret produktions- og distributionsselskab med base i Danmark. Virksomheden fokuserer på at udvikle, fremstille og markedsføre nye terapeutiske cannabinoider i en bred vifte af sygdomsområder. Altid med fokus på patienten.