Scandinavian Medical Solutions A/S

Scandinavian Medical Solutions leverer Siemens Espree 1.5T MRI-scanner til USA

24.11.2022 15:27:47 CET | Scandinavian Medical Solutions A/S | Investor Nyheder

Investornyhed Nr. 18 – 2022 | 24-11-2022 

Scandinavian Medical Solutions A/S (eller ’Selskabet’) har netop leveret en Siemens Espree 1.5T MRI-scanner til amerikansk kunde. Som det er tilfældet med langt størstedelen af MRI-leverancer til USA, har forsendelsen været opdelt i to. Magneten er blevet fragtet med fly, for at sikre mest optimale forhold for denne, mens det resterende af systemet er blevet fragtet med skib tværs over Atlanterhavet.  

Scandinavian Medical Solutions er glade for at kunne offentliggøre salget af en Siemens Espree 1.5T MRI-scanner, der blev produceret tilbage i 2011. Selvom denne scanner har et årti på bagen, så er den langt fra outdated. En scanner af denne type er stadig meget populær - blandt andet grundet en bred gantry-åbning.   

Salget udgør et beløb større end DKK 2.000.000 og offentliggøres derfor i henhold til Selskabets informations – og kommunikationspolitik. Ordren ligger inden for intervallet 2,0 mio. DKK til under 3,5 mio. DKK.  

Levering og risikoovergang af udstyret fandt sted søndag i uge 46, 2022. Ordren ændrer ikke på tidligere udmeldt guidance for omsætning og EBITDA i regnskabsåret 2022/23.  

 

Supplerende Information 

For spørgsmål vedrørende denne Investornyhed kan selskabets CEO, Jens Krohn, kontaktes på jens.krohn@scandinavian-medical.com. Tlf.: 60 55 60 90. 

Selskabets Certified Adviser er Norden CEF A/S. 

 

Scandinavian Medical Solutions A/S 

Gasværksvej 46,1., DK – 9000 Aalborg 

CVR-nummer: 39901749 

Hjemmeside: www.scandinavian-medical.com 

Selskabsmeddelelser, investornyheder, finansielle rapporter mv. kan findes på https://www.scandinavian-medical.com/pages/investors 

 

Om Selskabet 

Scandinavian Medical Solutions blev stiftet tilbage i 2018 med en mission om at facilitere bedre adgang til omkostningseffektivt og højkvalitets billeddiagnostisk udstyr globalt gennem specialiseret indkøb og videresalg af brugt billeddiagnostisk udstyr af høj kvalitet. MRI, CT og PET/CT-scannere er blandt det dyreste og mest komplekse udstyr, der findes på et hospital, og de tonstunge følsomme maskiner kan kun transporteres, samles og vedligeholdes af specialiserede fagfolk med erfaring og tekniske færdigheder. 

Derfor tilbyder Scandinavian Medical Solutions en komplet business til business løsning, som garanterer maskinens kvalitet og funktionalitet. 

Scandinavian Medical Solutions tilbyder hospitaler og klinikker verden over et tilgængeligt, pålideligt og bæredygtigt økosystem for handel med scanningsudstyr og skaber dermed grundlag for en cirkulær økonomi, hvor eksisterende materiel får nyt liv. 

 

Vedhæftninger

Abonner på vores selskabsmeddelelser

Hold dig opdateret ved at abonnere på vores selskabsmeddelelser.

Besøg vores nyhedsrum, og se flere selskabsmeddelelser fra os.

Vores nyhedsrum